Hatice35 Alyaesmaa inşallah canım gece yarısı yaptım adet günümde tekrar yaparım daha net çıksın diye inşallah hamileyimdir 🤲😊
Hatice35 Minnosunannesiii Bfduam Alyaesmaa miraclemomm PinarMehmet Havva123456 Pamugunannesi1 Elifatly 44_58_44 kbrMEVA momsboys Seyda6565 Sevda4125 Sevooose kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim evet 3 haftalık hamileyim 1,5 senedir mücizemi bekliyordum çok şükür prolaktin yüksekliği ve çift taraflı çikolata kistine rağmen hamileyim Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu 😍🤲
Hafizerabia Hatice35 bende senin gibi bekleyemucem galiba sivi fln almiydin yaparken bende sabirsizim😀
Hatice35 Hafizerabia canım valla akşam eltimde çay içtik aynı apartmanda oturuyoruz sonra eve geldim lavabo gittim sabaha test yapacaktım dayanamadım yaptım 😀sonuç bu çıktı adet günüm geldiğinde yine yaparım inşallah güzel sonuçlar alırım
momsboys Hatice35 gözün aydın canım benim sorunsuz bir 9 ay kolay bir dogum saglıklı bir evlat dilerim
Pamugunannesi1 Hatice35 ya canım beniiiiiim gözün aydın ❤️ Sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldum ☺️
Elifatly Hatice35 gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim ben de yarın kan vericem inşallah mutlu haber alırım 😄😍
Bfduam Hatice35 ne demek canım, hayırlı uğurlu olsun minnoşunuz, inş sağlıkla doğar, kucağına alırsın. Çok sevindim.senin adına.
Hatice35 Elifatly inşallah canım herşey sabır gerçekten ben hiç inanamıyordum doktor bile tüp bebek gerekir dedi sadece dört aylık bir tedavi ile hamile olduğumu öğrendim Rabbim sana da olmayan herkese nasip etsin inşallah sağlıklıcakla kucağıma alırım 😊🤲
Deryaaa1 Tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin☺️ Beta değeriniz kaç çıktı acaba?Hatice35