Pamugunannesi1 Hatice35 ben adetime 3 gün kala yaptım düzensiz oluyorum normalde gecikiyor falan bazen yapayım nolur dedim bir baktım ki çift çizgi senin attığın resin biraz daha belirlisi biz şok 🤣 1 inde oldum 5 inde bitti ama ben 15 inde hamile kaldım büyük ihtimal sende öyle olmuş olabilirsin hadiiii inşallah 🤰🏻❤️
Hatice35 Pamugunannesi1 inşallah canım inşallah 1,5 senedir bekliyorum Rabbim inşallah gönlüme göre nasip eder Rabbim istiyen herkese nasip etsin 🤲😊
Hatice35 Minnosunannesiii Bfduam Alyaesmaa miraclemomm PinarMehmet Havva123456 Pamugunannesi1 Elifatly 44_58_44 kbrMEVA momsboys Seyda6565 Sevda4125 Sevooose kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim evet 3 haftalık hamileyim 1,5 senedir mücizemi bekliyordum çok şükür prolaktin yüksekliği ve çift taraflı çikolata kistine rağmen hamileyim Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu 😍🤲
Hatice35 Minnosunannesiii tamam canım öyle yaparım ara ara kasık ağrılarım az da olsa bulantılar falan vardı o yüzden dayanamadım yaptım adet günmü beklicem o zaman normal test yaparım çıkarsa zaten kan vermeye giderim düzenli bi şekilde
Songultugraaa Hatice35 adetine 5 gün varsa neden yaptın ki adetin gecikince yapardın yok gibi tek çizgi cikmis
Hatice35 Songultugraaa işte belirtilerim var kasık ağrısı bulantılar falan dayanamadım adet günümde tekrar yaparım nasipte varsa olur bakalım
Havva123456 Hatice35 canım benimde 4gun vardı yaptıgım da bundan bir tık belliydi sabah ilk idrarla yapmıstım ama ben🥰 8hafta 4gunluguz darısı basına ınsallah sabah bir kan ver ıstersen🤲🥰😇
Hatice35 Havva123456 inşallah canım vardır🤲 ben adet günümü beklemek istiyorum o zaman çift çizgi çıksa hemen düzenli bir şekilde kan tahlilini yaparım
Hatice35 Minnosunannesiii inşallah bakalım herşey kan tahlilinde belli olur ben belirtilerim de çok şüpheliyim inşallah güzel haberler veririm
Hatice35 Elifatly inşallah canım 🤲kadın milleti işte elinde test varsa gece gündüz dinlemez hemen yapar 😂
miraclemomm Illa gecikmesine gerek yok benim de 2 gün vardı daha adetime ama bebek sat ile uyumlu olduğu için 4 haftalıktı hemen çıktı. Bir tık var gibi testte seçiliyor yani 🤗 inşallah hamilesindir şimdiden hayırlı olsun. 💃