6217 Mavimpembem ayy çok sağol canm benim evet sonunda kavuştuk bebeğimize darısı inş sana cnm dikiş çok çok zor olduvalla eve geldik çok şükür🙏💙
Elifhusna 6217 gözün aydın canım çok sevindim bende haberlerini bekliyordum Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 🌸
6217 Busra_0738 ayy oğlumla aynı gün ☺️🙋🏼♀️ Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı bebeğinle yıllara 💙🥰🤲🏻🎂
6217 Nur34can yaaaaa çok sevindimmm canım gözün aydın rabbim anneli babalı sağlıkla büyütsün inş 🥰🙏 ozaman biz senle aynıyız 19 ocak da oldu benimkide salı günü 🥰 bende öldüm valla baya dikiş attı 😭
Meduva 6217 rabbim sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah canim ne mutlu ya bnde 6 aylik hamileyim darisi biz bekleyen annelerin başına ❤😍
6217 Meduva çokkk teşekkür ederim canım allah razı olsun 🙏 inş darısı sana kolay doğumların olsun inş 😊
Nur34can 6217 ben 20 Ocak doğurdum akşam 9 dan bi dahaki günün akşam 3 ünde falan doğurdum dikiş ile nasıl baş ediyorsun benim baya morardı ve sızlıyor
6217 Nur34can ayy çok şükür olmuş ama :) valla acıyor mu acıyor şişlik var hala zor bi dikişti benimki :/ kremlerle batikonla ve bi tane ilaç ile geçirmeye çalışıyorum :/
Emine_81 6217 dert etmeyin cabuk iglesiyor 😊 ilkgunler diye aciyodur bi kaç güne bisey kakmaz insllh bakgor😊
6217 Eavsar aynı gün bende ogün doğurdum 19 ocakta bebeğim geldi dünyam ☺️ Seninde gözün aydın canım benim şükür 🤲🏻💙😊