kuzeylianne Mrvtpz Ben anne yanı ahşap organik beşik aldım. Organikliği boya vernik kullanılmasından gelıyormus. Gelince anladım😅 beşikteki yatak 3 kademeli bebek büyüdükçe aşağı iniyor. En son aşaması yere yakın şekilde böylelikle bebek yatagın parmaklıkları dan cıkamıyor. Gayette genıs bence. 60a 120cm heyner diye bir markanın hepsiburada dan almıştım. İçinde yatak örtüsü takımı hediyeli. Bebeğim yanımda bizimle yatsın istiyorum o yüzden bunu tercih ettim. Tavsiye ederim.☺️ 2 arkadasın da bu sekılde beşik aldılar onlarda bayağı begendı.☺️
ys2021 Mercimeginannesi123 rabbim tez zamanda sağlıkla yanınıza kucağınıza kavuştursunuz bebişinizi 🤲🏻
Kubra_71 Mimoza_61 aynen Rabbım hepimizin doğumu kolaylaştırsın inşallah geceleri daha uzun artık uyku düzenimiz bozuldu☺☺
Kubra_71 morusevenanne ne olur ne olmaz canım ilkte bi mama da verin diyorlar sarılık olmasın diye sanırım
morusevenanne Kubra_71 ya aslında açlıktan sarılık olur diyorlar ama zaten ilk günler kapasitesi ceviz kadarmış 🌞
Papatya-20 Kubra_71 banada ablam dedi ne olur ne olmaz die hemen 2 damla mama veriyorlarmış bende ondan minik Bi biberon aldım
Kubra_71 Mrvtpz biz sadece beşik ve 5li komidin aldık şimdilik bizim odamızda kalsın sonra ayırırım odasını diye düşündük
Kubra_71 Yunusemreninannesi hepsi farklı kuzum ama insan gördükçe alası geliyor daha fazl alsın eksiği olmasın falan diye düşünüyo
Kubra_71 yenianne140920 hurmayı bende yiyorum çok yürüle çıkamasamda haftada 3 4 defa çıkmaya çalışıyorum plateside doktoruna gittiğinde bi danış istersen
Serrax Kubra_71 avent 260 ml slikon olanı aldım ben. Boyu falan gayet ideal çok büyük sandım değilmiş kullanılır
G92 Mrvtpz bence anne yanı daha iyi olur, geceleri sürekli emmek için uyandığında yatakta oturup emzirip hemen uyuma şansın olacak, ben ilk oğlumda geceleri sürekli odasına gitmekten çok yorulmuştum, sonra anne yanı yatağa geçtik baya rahatladım
Papatya-20 sminas valla yıkanıp kıyafetleri asması ütülemesi bana cok zor geldi erken dogum riskim var 1 haftada yavas yavas ancak bitirdim poset alıp çantama yerleştirmem kaldı sadece