Kubra_71 hulya1esila haftasında alıyorlar diye biliyorum canım bana daha birey demediler şubatta tekrar gidicez bakalım🥰
FtmSyf Gulsum1205 canım ben 32+3um çantam herşeyim hazır çok şükür 🌸 benimde plasenta aşağıda ve muhtemelen sezeryan olacağim tek sorun normal doğum yapma şansımız çok düşük. Ama 35. 36. Haftada plasenta rahim ağzından yukarı çıkarsa ancak öyle normal doğum olabilir onuda zaman gösterir. Onun dışında bildiğim kadarıyla büyük bir sorun yaratacak bir durum değil. Birde Sadece kanama olabilir ona dikkat et kendini zorlama ve Yorma 🌸
Gulsum1205 FtmSyf hadiya doktor gitimde öle demişti sormadım bnde o ne demek dye ilk bebeğim normal oldu buda normal olsun istiyorum insallh bi sknti çıkmaz zaten ağrılarım çok özellikle sağ kasık ağrısi ondan pek iş yapamiyorum
senaack Kubra_71 alışveriş bitmek üzere bakım ürünleri kaldı birde puset mi port bebe mi alsam hala karar veremedim 😅
Yagmur_C Oysul benim başından beri var o nefes darlığı :( ne önemli şeymiş nefes alabilmek dün gece hastaneye gidiyordum nerdeyse o kadar tıkandım daha 33+3 üm nasıl geçicek son haftalar endişeleniyorum da çok. Sana da kolaylıklar dilerim 🙏🏼
FtmSyf Mercimeginannesi123 Allah’ım şifa versin canım benim bı an önce toparlasin melek kızın inşallah 🤲 bian önce kavuşun sizde birbirinize 🤲
Mimoza_61 Gün gectikce herdey daha zor sankii 😅. sabirsizlik, bitmek bilmeyen mide yanmasi ardindan mide bulantisi kusma… artik yüzdüm yüzdüm sonuna geldim rahatliyim diyorum malesef. Ama güzel heycanli uykusuz gecelere az kaldiii 🤗🤗 kavusmaya az kaldi. Bu teselli ediyor ❤️
Kubra_71 Mimoza_61 aynen Rabbım hepimizin doğumu kolaylaştırsın inşallah geceleri daha uzun artık uyku düzenimiz bozuldu☺☺
morusevenanne Kubra_71 ben de kullanmak istemiyorum ama herkes illa al bulunsun diyor avent cam alıcam sanırım
Kubra_71 morusevenanne ne olur ne olmaz canım ilkte bi mama da verin diyorlar sarılık olmasın diye sanırım
Papatya-20 morusevenanne ben o şekilde almak istemedim ilk 6 ay su içmiycek mamada içmez inşallah anne sütü emer ama her ihtimale karşı minik hem suluk hem cam biberon olan Bi biberon aldım kullanırsakda evimin çevresi eczaneler ile çevrili hemen gider alırız doktorumla da konustum bosuna almaya gerek yok Bi bakalım dogum şeklin nasıl olcak bebek nasıl olcak ona göre hemen alınır dedi ben herşeyimi doktoruma sorarım hastane çantama ne koyayım onu alayım mı bunu alayım mı Die 🤣 🤣
Mrvtpz Kızlar 33+2deyiz ama hala beşik alamadk çünkü cok kararsızım park yatak mı anne yanı beşik mi siz ne aldınız ne önerirsiniz lütfen yardm edin 😒🙏🏻
Kubra_71 Mrvtpz biz sadece beşik ve 5li komidin aldık şimdilik bizim odamızda kalsın sonra ayırırım odasını diye düşündük
G92 Mrvtpz bence anne yanı daha iyi olur, geceleri sürekli emmek için uyandığında yatakta oturup emzirip hemen uyuma şansın olacak, ben ilk oğlumda geceleri sürekli odasına gitmekten çok yorulmuştum, sonra anne yanı yatağa geçtik baya rahatladım
Mrvtpz Mercimeginannesi123 Allah yar ve yardımcınız olsun minigini sana bağışlasın kısa zamanda kavuşursunuz insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yunusemreninannesi Kubra_71 3 ude biri ince bir orta biride kalinsa yeterli olur orantili olduktan sonra 3tane yeterli bende 1 tane kalin 1 tane nohut tek katli bitanede ince koycam muslin bide ufak bi velsoft almistim soktan onu kayarim oda cok kalin degil penye kalinliginda ama velsoft
Kubra_71 Yunusemreninannesi hepsi farklı kuzum ama insan gördükçe alası geliyor daha fazl alsın eksiği olmasın falan diye düşünüyo
yenianne140920 Kubra_71 Şuan 34+0 olduk artık bir Kavun 💙 odamız hazır eşyalar ütülendik dizildi hastane çantasıı yarımda olsa hazır içine girecek şeyler var doktor en son 6 Mart dedi bu postu görüp sizlerin yazılarını okuyunca heyecanlandım 💙🙈 Günde 3 tane hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum acaba artık pilates topuna başlasam mı 🤔🤔
Kubra_71 yenianne140920 hurmayı bende yiyorum çok yürüle çıkamasamda haftada 3 4 defa çıkmaya çalışıyorum plateside doktoruna gittiğinde bi danış istersen
kuzeylianne Mrvtpz Ben anne yanı ahşap organik beşik aldım. Organikliği boya vernik kullanılmasından gelıyormus. Gelince anladım😅 beşikteki yatak 3 kademeli bebek büyüdükçe aşağı iniyor. En son aşaması yere yakın şekilde böylelikle bebek yatagın parmaklıkları dan cıkamıyor. Gayette genıs bence. 60a 120cm heyner diye bir markanın hepsiburada dan almıştım. İçinde yatak örtüsü takımı hediyeli. Bebeğim yanımda bizimle yatsın istiyorum o yüzden bunu tercih ettim. Tavsiye ederim.☺️ 2 arkadasın da bu sekılde beşik aldılar onlarda bayağı begendı.☺️