Minisannesi2904 Pamugunannesi1 37 haftadayom başından beri gazlıyım eşim adımı gazman koymuş yapcak birşey yok😂😂😂 ne çekiyorum gazdan Allahımm işkence gibi su içsem gaz yapıyo 🤷🏻♀️
Dilberlila Pamugunannesi1 3.aya kadar sürdü zor bir durum sabr edin inşallah 3 ayda kesilir sık sık az az yemelisin bol bol su tüketmelisin hareket etmelisin baska care yok benimde 3. Aydan sonra kesildi
Zeynep-aa Pamugunannesi1 hamileliğimin başından beri ne gazım durdu ne geğirmem 😂 öncesinde ben hiç gaz çıkarmazdım bu kadar çok yada geğirmezdim. Resmen hamilelikte bişeyler oldu içimden bir recep ivedik çıktı😂😂
Mlsa2530 Pamugunannesi1 normal merak etmeyin kalabalık ortamlar da rahatsız edebilir sadece evde yalnızsanız rahat olun bol su için
Pamugunannesi1 Minisannesi2904 Ahahahah yakında eşimde bana öyle diyecek ama dışarda rahatsız ediyor zamansız bir yerde pırt etmekten korkuyorum 😆
Minisannesi2904 Pamugunannesi1 ay ben yazın bu yüzden hiç biyere gidemedim doğru düzgün evden çıkmadım desem yeridir valla çok zor bi durum 😞
Pamugunannesi1 Minisannesi2904 ben bu yaz napcam hiç bilmiyorum her adım bana dert olur artık 🥺 Yazık bize 😒
Pamugunannesi1 Mlsa2530 Oda kokusu al her gazda bir fıslatırsın 🤣 Birisi de duysa ne olucak hamileyiz biz anayız anaaaa
Minisannesi2904 Pamugunannesi1 çok zor valla açık ve gürültülğ ortamı tercih et sal gitsin ses duyulmaz 😂😂😂 sessiz ortamda işkence çekersin valla ben o yüzden hiç bi yere gitmedim eşimde kızıyodu bana gaz çıkaramıyosun diye perişan oldun biyere gitme diye
Pamugunannesi1 Minisannesi2904 Bazen dışarda oluyorum sağa sola bakıyorum biri var mı diye yoksa havaya bırakıyorum içime dert mi olsun 😄😄😄😄 Bu yaz gezeriz ya biz nolcak sanki boş bulduğumuz yerde yaparız 🤣🤣
Fidoss Zeynep-aa ay yalnız değilim sabaha kadar geğirmekten uyuyamıyorum mide yanması ,normal gaz her gebenin şikayeti ama bende aksine tek şikayet geğirmek korkulu rüyam oldu
Elifsu63 Pamugunannesi1 ben o kadar cok gaz yapiuordum artik utanmaktan yatagimi ayri yaptim esimden utaniyordum ama elinde degildi🤣🥰🤣🥰
Pamugunannesi1 Elifsu63 Ben uyurken yapıyormuşum çok eşim pırtlatmama uyanıyormuş sabah da dalga geçiyor benle 🤣
Minisannesi2904 Pamugunannesi1 dışarda sorun olmuyo ztn birine gidince problem oluyo 😂😂😂 annemlere bile gitmeye utanıyodum gaz yüzünden artık herkes alıştı bana ya ismimde gazmana çıktığına göre rahat rahat takılıyorum😂😂😂