E_A1121 Kızlar 38+2 haftalığım bugun alttan muayene oldum hafif kahverengi akıntın gelebilir dedi ebe ama benden daha yogun çamur gibi birsey geldi sümüksü çok azdı daha cok o çamur kıvamında olan akıntı birazda kan vardı bu neyin nesidir bilen varmı😖😖
monaroza E_A1121 Bende de aynısı olmuştu ilk çatı muayenemden sonra çamur gibi bir akıntı gelmişti ama normalmiş o şekilde de gelebilirmiş
Busra3496 E_A1121 ablam 37. Haftada doktoru tarafından alttan bakıldı doktoru ona kahverengi leke gelebilir korkma kan gelmediği sürece demis ama istersen doktorunla konus
Tatliheyecan E_A1121 ilk muayenemde bende de olmuştu aynı şekilde geçen hafta tekrar alttan muayene yaptırdığımda akıntı olmadı bile ilkte olması normal canım
E_A1121 monaroza sagol canım ya ebe leke gelir diyince o kadar yogun camur gibi bir sey gelmesini beklemiyordum baska birsey mi acaba dedim demekki normal birsey
E_A1121 Busra3496 kan cok az di canım benim kafam çamur gibi olan şeye takıldı kanama olursa gel dediler direk ama şükür yok suan 🙏
monaroza E_A1121 Evet bana da leke kanama falan dediler o şekilde gelince doktoruma yazdım hemen ama normal dedi
Tatliheyecan E_A1121 koyu renk akıntı oldu çok yoğun değildi sabaha kalmaz bişey ama devam ederse bi doktorunu ara için rahat etsin istersen.