2zlerinannesi Denizcyc aa teşekkür ederim öneriniz için ben de videoyu hamburger yerken izleyeyim bari ahahahha😂
Beyazmelekkk Kızlar 1 senedir ağzıma hamburher sürmedim. Ama nedense 3 gündür şöyle turşulu bol mayonezli bir canım istiyor yesem diye. 17 haftalığım . Yiyin mi ya bişey olur mu
Eddii 2zlerinannesi ben birde zincir restaurant olan arbys den yiyodum. Başka yerin hamburgerini de canım istemiyordu😂 şuan resmen birbirimizi gazlıyoz😁😁
gulbahar0505 2zlerinannesi valla canîn cektiyse tabiki yiceksin kendine eziyet etme bikerelikten bisey olmaz zaten körelcek yiyince caninin istedigi kim bilir kac ay sonra isticek bidaha kendini magrum birakma bende cok yedim cok sukur hicbirsey olmadi
2zlerinannesi gulbahar0505 soyledim gitti yemedikce ruyalarima girdi artik dayanamadim yapacak hiiicbir seyim yok benim psikolojim daha onemli 😂
Kimkibu 2zlerinannesi ben yiyorum valla canım isteyince sık sık olmamak abartmamak kaydıyla doktorumda çok büyük sıkıntı olmayacagını söyledi
2zlerinannesi Kimkibu doktorum bana yemesen daha iyi ama yiyebilirsin dedi ben de vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum 🥺
Eddii 2zlerinannesi yaklaşık bir saat önce güzelim ev yemeği yedim. Ama şuan ben bile arbys söyleyebilirim 😋 ama asla kola içmiyorum 😂😂 7 ay oldu hiç içmedim. Kendimi öyle avutuyorum 🤭
2zlerinannesi Eddii kolayı küçüklüğümden beri ağzıma sürmem buz gibi limonata söyliycem şöyle aksın gitsin soğuk soğuk 😅 keşke ben de ev yemeği yiyebilsem ❤️ size afiyet olsun balım
Rumeysa10 2zlerinannesi temiz bir yerden hiç biley olmaz. sürekli olmamak şartıyla tanıdıklarım var gebelikte 2 paket siğara içim antidepresan ilaçlar alıp maşallah rabbim koruyor melekleri ☺️
2zlerinannesi Rumeysa10 vallahi zincir söylemiycem ya mutfağını bildiğim bi yerden söyliycem sigarayı bile bıraktım ama şu hamburger mevzusunu bırakamıyorum 🥺🥲