Merveee6 Kızlar 2 Li tarama testine girdim doktor bunu yazmış ben çok şaşırdım 2 tane rahim filmi çekildim bi kürtaj bide normal doğumum var hiç biri böyle bişey dememişti bu doktor mu yanlış gördü yoksa sonradan oluşabiliyor mu anlamadım
uykusuz1parol Merveee6 Ayy bende yakın zamanda yaşadım bunu 14 haftalık gebeydim doktor rahimde perde var dedi düşük yaparsın falan bir suru canımı sıktı buraya yazdım bir suru cevap üzüntüden 2 gün başımın ağrısı geçmemişti sonra başka bi doktora gittim öneri üzerine doktor da cihazları da çok iyi demişlerdi çok şükür bu ilgilendi ve hiçbir şey yok ddi
Merveee6 uykusuz1parol bende şok oldum 2 tane rahim filmi çekildim yada o kadar vajinal normal ultrason oldum onlar görmedi sen mi gördün gerçekten garibime gitti
uykusuz1parol Merveee6 Bazen olabiliyor bana da kendine çok güvenerek dedi ama yanlış çıktı ki daha önceden de rahim filmi çekindim diyorsun bebekle birlikte rahim büyüdükçe perde ortaya çıkıyor diyorlar ama tam bilmiyorum yine canini sıkma her ihtimale karşı da görün derim ben riske atma
Merveee6 uykusuz1parol radyoloji uzmanıydı kendi doktorum bu zamana kadar hiç öyle bişey demedi bende sormayı unuttum açıkçası devamlı muayene olduğum doktor hiç öyle bişey dememişti
Merveee6 uykusuz1parol zaten düşük ilaçlarını kullanıyorum canım su an kendi doktoruma gittiğimde sorarım olmadı
uykusuz1parol Merveee6 Allah in izniyle çıkmaz bi sıkıntı ban da ikinci gittiğim doktor her ihtimale karşı başlamıştı ilaç.
ipekursat Merveee6 bende de var bugün 23.haftamıza girdik,günde bi kez progestan kullanıyorum ilişki ve ağır ev işleri yasak onun haricinde günlük yaşantıma devam ediyorum ilk gebeliğim
Merveee6 ipekursat bende olmasına sasırdım dediğim gibi rahim filmi çekildim bi kürtaj oldum hiç biri perdeden bahsetmedi doktor yanlış görmediyse bebek olduktan sonra perde çıkar mı
ipekursat Merveee6 rahim filminde çıkması gerek aslında perdenin.Ben gebe kalınca öğrendim varlığını o zaman belirginleşti film çektirmemiştim.Ultrasonda da gebe kalınca belirginleşti.Daha önce ki düşüğünüzün sebebi neydi peki onu öğrenmiş miydiniz perde düşük ve erken doğum riski yaratıyor.Zamanında da sağlıklı doğum yapan bir çok kişi var ama
Merveee6 ipekursat evet bir de değil iki kez çektirdim onun farklıydı ense kalınlığı cıkmıstı vücudu su toplamıştı kistik higroma veya hidrops diye bi hastalık canım 😔
ipekursat Merveee6 çok çok üzüldümm rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin.Tek önerebilceğim başka doktor görüşleri de almanız çünkü ona göre reçeteniz düzenlenir
Merveee6 ipekursat pazertesi günü ikili tarama sonuçlarımı almaya gidicem canım o zaman güzelce sorarım bakalım ne dicek
Merveee6 ipekursat bunun ikili taraması çok güzel geçti canım ense kalınlığı bakımından çok şükür ama işte eskiden kalma bi kanama alanım varmış 9. Hafta da birde 11. Hafta da kanamam oldu onun dışında bebek asağı yerleşmiş bi kaç sıkıntı daha saydı ama kendi doktorum çok önemli görmedi su an 12 haftalığım çalışıyordum rapor aldım çıktım işten dinleniyorum
ipekursat Merveee6 oh şükür her şey yolunda olsun inşallah hayırlı sonuçlarla gelin.Bol dua edicem perdeyle ilgili de beni de bilgilendirir misiniz🥰