gulin-35 gel_artik_bebegim amelıyatta cok ıyı gectı hıcbır sıkıntı yasamadım ılk bır saat agrı cektım oda daynılmıcak bısey degıl sıvı donemı bıraz sıkıcıydı o kadar kendın veremıyorsan hıc dusunme ol bence ben cok pısman oldum daha onceden olmadıgıma otuz kılo ıkı ayda gıttı ıdeal kıloma ulasamadan hamıle kaldım 24 haftada 3 kılo almısım sık sık yemeye calısıyorum az ama sık bebegımde gayet ıyı gelısımınde bır sıkıntı yok ılk hamılelıgımde durmadan yerdım 40 kılo almıstım cocuk ıkıbucuk kılo dogdu cok yemek kılo yapmıyor bebege saglıklı seyler yemek onemlı
gulin-35 izmirlihatice baska bır sorunun vardır o kadar kılodan sonra olurdu doktora gıttınızmı esınız ve sız
gulin-35 Blossom Blossom o karın germe amelıyatından sıkıntı cekmıstır ve vıtamınlerını alması gereken proteını falan ıhmal etmıstır her ıkı ayda bır tum kan tahlıllerıme bakıyor doktorum ne eksıkse takvıye yapıyor halsızlık bıle hıssetmedım hamıle olmama ragmen kurallara uymak onemlı
NerminAydogdu Bende 1,5 senelik tupluyun 114ile oldum su an 67 kiloyum 8 haftalik hamileyim sadece tek sorun ne yesem kusuyorum azda yesem biraz kacirsamda midemde yemek kalmiyor zaten hamilelikden oncede cok kusardim simdi fazla cogaldi