gulsahaliarya Anladığım kadarıyla en yüksek fiyatlı medicalpark hastanesi İzmir’deki. 9530 TL en düşük paket geçen hafta sordum. Paket içinde oda süsleme ikramlar ve fotoğraf albümüde varmış. İsteğe göre süsleme yada ikramlar çıkarılamıyor paketten. Hemde 24 kişilik ikram 🙄 zaten ziyaretçi de istemiyoruz saçmalık olmuş bu pandemi döneminde.
Seldaydgn İzmir Özel Tınaztepe Galen hastanesi sezeryan normal farketmiyor 3.000 TL benim doktorum dışarıdan gelecek doktor ücreti 7.500 TL
Taze_gebe asli-tlk peki nasıl temizliği ilgileri vs güzel mi memnunsunuz yani bu fiyat farkı neden böyle 😭 yorumlarına baktım olumsuz şeyler görüyorum yanlış anlamayın biri olumsuz bişey yaşadı diye berbat bi yerdir denemez ama neden öyle ucuz 😭
asli-tlk Taze_gebe valla tabiki bir ermeni hastanesi olamaz gittiğiniz hastaneyide biliyorum cok iyi bir yer 🙏🏻 ama doktorumdan memnunum sıra beklerken diğer gebelerde doktordan cok memnun henuz hcbir olumsuzluk yaşamadım doğumuda tecrübeleyeceğim yaşayarak❤️ umarım bir aksaklık yasamayız🙈
hiraselesra ipekkk12 bende gaziantep canim benim ozel kemal bayindir hastanesine gidiyorum ama daha sormadim gaziantep ozel hayat hastanesinde dogum yaptim kizimda epidurap 2000 verdik
Taze_gebe asli-tlk anladım ne mutlu size inanın doktorum doğuma kesin gelecek olsa verirdik o parayı da ama çok kafamız karıştı bi de maalesef diğer tüm özeller de koronayı bahane edip aşırı yükseltmiş yani koçla acıbademle yarışıyolar resmen 😭
asli-tlk Taze_gebe özel çapa hastanesi var annem orada çalışmıştı. cengiz bey ve şifa hanım ikiside cok iyi doktor. arkadaşımda doğum yaptı isteğe bağlı sezeryana 3.500 verdiler diye hatırlıyorum. isterseniz orayla bir görüşün 🙏🏻
Zynpglr Antalya medicalpark icin dogum sigortası yaptırmıştım. Yeni öğrendim ki epudural ve spinal igne farkli ben verecekmisim.ortslama fiyatları nedir bilen varmi.sigorta sadece sezeryani karsiliyormus.
SeymaK Selinozsoy ben de derya hanıma gidiyorum da sormamıştım bi sonraki muayenede unutmam inşallah 🥰