Aynur-13 alyagulce malesef ki hastanede sadece esra hanım geliyor diye biliyorum diğerleri kesinlikle gelmiyor ki esra hanım içinde ekstra bi ücret ödemek gerekiyor ama şöyle bi artısı var hastanenin dışarıdan nöbetçi doktor gelmiyor hastanenin kadrosundaki doktorlar nöbet tutuyolar şansa biraz yani
enisenalbant AyGC Pendik şifa Hastanesi - Sezeryan 2000 - Normal 1000 (takipli hastaları için geçerli) İsteğe bağlı sezeryan-4700
Busraodem nisanmaral merhaba bende orada düşünüyorum doktorunuz kim acaba bi de epidural fiyatı biliyor musunuz
SeymaK Selinozsoy ben de derya hanıma gidiyorum da sormamıştım bi sonraki muayenede unutmam inşallah 🥰
Taze_gebe Surp Pırgiç Ermeni Hastanesine gidiyorum muayene 170 bugün fiyatları sordum moralim yerlerde normal doğum 6500 zorunlu sezeryan 8000 isteğe bağlı sezeryan 9000 refakatçi ve anne covid testi ekstra 500 😭 ve şöyle bir durum var doktorumdan aşırı memnunum çok ilgili sevecen güven verici vs ancak gece doğumuna gelmiyor diye biliyorum 1 sene önce öyleydi 🥺 yani hem o parayı vericem hem de kendi doktorum olmama ihtimali çok yüksek aşırı moralim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum tanımadığım bi doktor olacaksa başka uygun hastane de olur yani ama ne zaman gideceğim nası gideceğim değişim nası olacak😭 ben en fazla 5-6 olur sezeeyan diyordum
asli-tlk Taze_gebe bende zeytınburnunda sante plusa gidiyorum valla normal 1.5 sezeryan 2bine yaklasık diye bliyorum bende kendi doktorunuz gelmeyecekse gerçekten o fiyat saçma benm doktorumda mesai saatlerine gelirse doğuma geliyor ama onun dısında gece fln doğuma gelmiyor özel olarak bilgin hanım cok memnunum 🤙🏻
Taze_gebe asli-tlk peki nasıl temizliği ilgileri vs güzel mi memnunsunuz yani bu fiyat farkı neden böyle 😭 yorumlarına baktım olumsuz şeyler görüyorum yanlış anlamayın biri olumsuz bişey yaşadı diye berbat bi yerdir denemez ama neden öyle ucuz 😭