kubr_pak Sermec27 Canım benim eşimin sigortacı bi arkadaşı vardı o yardımcı oldu bize, sompo sigorta yaptırdık biz
Sermec27 kubr_pak tamam canım teşekkür ederim eşimle konusurum bu durumu sağ ol sen hangi doktora gidiyorsun ben lale hanıma gidiyorum 🥰
kubr_pak Sermec27 Rica ederim canım, Bülent Beye gidiyorum ben, çok araştırdım çok iyi olduğunu duydum, ilgisi alakası felan da çok hoşuma gitti, sezeryan yanlısı da değil hoşuma gitti yani 😊
Sermec27 kubr_pak anladım canım ben de cok memnunum lale hanımdan ilgili bir doktor inşallah sağ salim kucagımıza alırız inşallah 🤲 🥰
kubr_pak Sermec27 Amin canım, inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız evlatlarımızı 😊 Samsunlu musun sen ?
Aynur-13 alyagulce hastane çok çok güzel doktorların hepsi çok iyi ve bilgili hiç bi şikayet okumadım nergis hanım esra hanım ve saadet hanımı çok duydum ben saadet hanıma gidiyordum ama ya esraya gidicem ya da nergis hanıma çünkü saadet hanım çok yoğun randevu bulmak çok zor oluyor
kubr_pak Sermec27 Benimde eşim Samsunlu, bende Aydınlıyım, Aydından gelin geldim buraya, çarşamba da yaşıyoruz bizde 😊
kubr_pak Sermec27 Bende Adü’de okudum, nasibim buraymış, buraya geldim 7 ay oldu işte alışmaya çalışıyorum 😊