Bdp MinikMaya isitme testi , mini oda suslemesi 1 gece odada kalma , cocugun ilk muaynesi , topuk kani dahil sezeryan ucreti 4750 tl bunu sormustunuz sanirim
Aygulaksu AyGC Antalya- Antalya sağlık vakfı yaşam Hastanesi 3500₺ Doğum, ilk muayeneler dahil. Bu arada hastanelere şubatta zam geliyormus bilginiz olsun hanımlar
G07arslan AyGC antalya uncali meydan hastanesi normal 3250 sezeryan 3500 bizim ne olcak bakalim dogumumuz belli dgil dha norml gidioz suan
Sevgiyle54 AyGC Sakarya Özel Medar hastanesinde yapacağım nasipse 7 yıl önce kızımın doğumunu gerçekleştiren doktorumuz nasipse bu kes oğlumuzun doktoru olacak Fiyat 3.300 Psikolog Diyetisyen İkramlar Hastaneye çıkışı ve Doğum albümü gibi hizmetleri dahil
Sevvals23 Sevgiyle54 merhaba ben de medar da doğum yapacağım ama benim doktorum klinik de ama bize böyle şeylerin dahil olduğunu söylemedi. Siz nasıl öğrendiniz acaba?
Hma_66 AyGC evimin arkasına şehir hastanesi yapıldı sürekli oraya gidiyorum çok memnunum özel hastane gibi dr da iyi Manisa’da yaşıyorum bu arada Grand Medikal de sezeryan 5000tl
Yuspel AyGC Bahçelievler Medikalpark Hastanesi (normal dogum )dogum paketi aldım 8750 TL kısmet bu hafta belli olacak normal mi sezeryan mı 37 hafta içindeyiz
Kurabiyelerinannesi @37#12700614 2014 de buyuk kizimi 650 tl ye 2016 da 2. Kizimi 1200 tl ye dogum yaptım bende bagcilar medipolde simdiki fiyatlara baktim da ağzım açık kaldı, Şimdi ise 3.kizimi nasipse Sefaköy medipol düşünuyorum herhalde 3000 yakin o da
Hma_66 Fer4h ben Murat özşahine gidiyorum 10gun önce arkadaşım doğum yaptı grandda acil alındı Bebek tansiyon varmış bilmiyorum 5000tl dediler bize 🤷
Mrvgl AyGC Medipol e gidiyorum bugün sordum. Normal 2.300 Sezaryen 3600 İsteğe bağlı sezaryen 6.000 küsür. Kendi doktorimu istersem,mesai dışında doğum başladığında 1200 lira extra istediler.