Melihakrds kardelen214 hiç bir erken belirti yaşamadım adetim gecikince anladım ama şimdi düşünüyorm da aslında varmış biraz saçma olacak ama öğlen uykusuna yatmıştım rüyamda kahve çikolata gördüm bir uyandım sanki heryer kahve ve çikolata kokuyor😄 anneme anlattım hamile misin dedi bende saçmalama ne hamileliği demiştim😄
Annesininmisi kardelen214 sinir kirizi.. Aman Allah’ım bu ben miyim .? Bana ne oluyor..? Demiştim gittim test aldım ve sonuç.. 🤰🏻
AselMavii @kardelen214 sürekli uykulu bi halim vardı benim ve sanki adet olucakmis gibi sancım oluyodu 😊
Mervekklkdmn kardelen214 çalışıyordum o zamanlar sürekli uykum vardı başımı koyduğum an uyuyordum su içerken midem bulanıyordu. adetime 3 gün vardı pikniğe gitmiştik baya haraketli koşmalı zıplamalı bir gün geçirdim aksam kan gelmişti o an dedim kesin hamileyim çok zipladigim icin bebegi dusurdum. 2 gün sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim
Aysegulbaz63 Bnim sırt ağrısı çok şiddetliydi bide kolarimda bacaklarimda karnımda kızarıklıklar kırmızı benekler oldu
nida50 kardelen214 hiç düzensiz kanamam olmadığı için, adetimden 3 4 gün önce gelen ve 2 gün az az süren pembemsi akıntı.
Mom8899 kardelen214 Adet belirtilerimde asla göğüs hassasiyetim olmazdı, adetime 3 gün vardı ve göğüs uçlarım kopacakmış gibi acıyordu, tişört değse bile mahvoluyordum 😄 test yaptım ve silik çizgiyi gördüm 🙏🏻
Tugbahanim1 Birçok kişi yazmış benim de en çok hissettiğim belirtim şiddetli kasık ağrıları ve göğüs ağrılarıydı. Özellikle gece oluyordu. Sağdan sola dönerken kramplar giriyordu kasıklarıma.
Hahaha Regl sancısı gibi hisler ve memelerde ağrı olmuştu ama asıl ilk defa başıma geldiği için hiç anlam veremediğim belirtim geceleri şak diye uyanıyordum, sabaha kadar da uyuyamıyordum.
threestar 12beyazgolge teşekkür ederim amin Rabbim size de en güzel en hayırlı ben yakın zamanda nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bfduam Kimyon adetten kaç gün önceydi tıkanıklık ve gece mıydı özellikle? Sarı akıntıda bir kaç damla mıydı sadece, yoğun muydu?