emine86 kardelen214 yemek yaparken soğan kokusundan midem bulanmıştı 5 haftalık hamileymişim 😊 ilk hamileligimde de 9 ay boyunca soğandan tiksinmiştim
Gunesveay Lina998820 tıpkı benim gibi ama ben hala bekliyorum :/ bugün adet günüm şuan ağrılarım girip çıkıyor aksama yine kesin olurum😒
Yenibirannee Hafizerabia evet yaptim evde vardi normal kaset testlerden iki tane cok silik cizgi cikti canim kan verdim 1 gun sonra iste betam 22 cikmisti
Gunesveay vuslatim34 Aynen kuzum heyecanlı heyecanlı okuyorum inşallah bizlerde böyle şeyler yazarız bizede evlat nasip olur🤲🤲
derinsart kardelen214 hiçbisey😂sıfır belirtim oldu üc ay boyunca da bir gram belirti yaşamadım .. kanama yaşamiyor olsaydim asla hamile gibi değildim😃
Sedaaab kardelen214 testten önceki gece ilişki esnasında ilk defa o kadar çok canım yanmıştı ve ertesi sabah aşırı yorgun uyanmıştım..
Bfduam Unicornn üstte üç çizgi var solda, ama sayfada. Orda bildirimler, altinda da kendi hesabınız var, oraya girince özel tartışmalar yazıyor zaten görürsünüz.