Oglm_0212 kardelen214 adetim hep düzensizdi daha önceki aylarda hep testler negatif olunca hamile kaldgm ay test yapmak istemedim ve adet belirtisi vardı akıntı göğüs hassasiyeti bel agrısı kasıklarda agrı adet oldum olacam die tam 20 gün bekledim takiiiii mide bulantısına baş dönmesine kadar 😂 hergün sogan kavuran ben o gün o soğan o kadar mahvettiki soguk soguk terledim bulantıdan dedim yapayım bir test😂😂 baktım ki hamileymişimm doktora gittigimde 7 haftalıktı kese bile olmuştu😍😍
2zlerinannesi regle yakın zaten tansiyon problemi yaşıyordum ama ilk defa tansiyonum o kadar düşmüştü ki kafamı hareket ettirecek gücüm yoktu ve çok halsizdim, bir de vücut ısısı değişikliği çok belirgindi. yattığım yerden sıcak basıyordu
kardelen214 2zlerinannesi yorgunluk halsizlik bünyeniz zayfsa bir de ondan sıcak basması da oljmuş bazı kişilerde de üşüme oluyormuş.Rabbim evlatlarınızı bağışlasın bizlere de nasip etsn en kısa zamanda inşallah
kardelen214 Saree1 bıçak batma tarzı kasık ağrısı yeni duydum ama çok bu şeklde öğrenen olmuş rahimde batma varsa kesin dyorlar am a o nasıl bir his dye düşünyorum
Saree1 kardelen214 regl ağrısına ya da herhangi bir ağrıya benzemiyor çok farklı bildiğin saplanıyor 2-3 saniye sürüyor ben iki gebeliğimde de bu şekilde fark ettim
kardelen214 vuslatim34 inşallah en kısa zamanda kalırsın canım seni biliyorum görnmyorsun neler yapyorsn
Gunesveay vuslatim34 Aynen kuzum heyecanlı heyecanlı okuyorum inşallah bizlerde böyle şeyler yazarız bizede evlat nasip olur🤲🤲
burcu_1322 vuslatim34 canım merhaba seni uzun zamandır takip ediyorum sıkıntı neydi sizin tüp benek denediniz mi rahim filmi falan
Esra_kaya kardelen214 adet olmadan önce bel agrim yoktu adet olmicam gibi hissetmistim test aldim cok silik cikti adet tarihine göre bir gün önce de pembe leke vardi yerlesme lekesi ondan hemen anlamistim 😊
Oglm_0212 kardelen214 evettt eşime de bana da tam süpriz oldu ve stres yapmamak hamile kalmayı bence kolaylaştırıyor biz o ay dedik olmuyorsa yapacak bişeu yok korunmuyorduk ama artık takmıyordum da Çünkü testler negatif çıktıkça ben ağlıyordum bi kaç kez de eşim agladı salmıştık bir sene deneriz olmazsa doktora gideriz diye konuşup anlaşmıştıık😍
Oglm_0212 kardelen214 yani ben şuan son zamanlardayım akıntım aşırı devamlı günlük ped değiştiriyorum. Ama ilk zamanlar normal adet öncesi gibi sarı akıntı oluyordu hani adet oldum dersin gidersin akıntı oluyor ya öyle diyim
portakalcice Benim şu an kasıklarım da batma var ve sol kasığımda yoğunluk hissediyorum acaba enfeksiyon mu diyorum kendimi ümitlendirmemek için ama insan yine de merak ediyor 😌
82oykunisa82 Yataktan kalkarken kasigima keskin anlık bir ağrı giriyordu değişik biseydi yani mide yanması oluyordu çorba içsem midem yanıyordu bide saçımda gurlesme ve yağlanma oldu en çok oradan anladım çünkü kendimi bildim bileli saçlarım çok kurudur özel şampuan yaptirdigim halde yaglanmiyor en belirgin özellik buydu bence hemen tahlil yaptırmıştım çıkmıştı :)
2zlerinannesi kardelen214 ay bir de her şeyin kokusu geliyordu söylemeyi unuttum 🙈 resmen zigon sehpanın kokusunu alıyordum, Allah sana da nasip etsin canım benim ❤️
kardelen214 Eceee7 maşallah darısı isteyen hak eden tüm annelere sağlklı hayrlı uzunömürlü çifter çifter evlatlar nasip etsin
portakalcice Royem62 ben de kalorifere yapışık geziyorum evde.. regle bir hafta kaldı merakla bekliyorum ☺️