Unicornn kardelen214 Adet günüm yaklaştığında adet belirtilerimin hiçbirinin olmaması normalde bir hafta öncesinden başlardı 3 gün kalana kadar belirtim olmadığı için test yaptım çıktı
Lina998820 kardelen214 adetimin üstünden beş gün geçince acayip miğde ağrısı ve bulantısıydı 10 gün sonra da testte çıktı zaten
sue92 Hava 30 dereceyken üşüyodum😁😁 normalde hiç üşümem, soğuk havaları severim. Şu eksileri dördüğümüz günlerde ben kolsuzla geziyorum. Kalorifer bile açtırmıyorum evde düşünün.
kardelen214 Lina998820 mide bulantısı çok spesifik gerçekten eger durduk yerde varsa gerçekten şüphelenilmesi gerek gebelkten
Royem62 kardelen214 bende duymştum bnde diğer belirtilerinin yanında 4 5 gündür ayak ve bacaklarımı ısıtamuyorum bir türlü
Lina998820 kardelen214 kesinlikle benim hiçbir miğde sorunum olmayınca hemen anlamıştım ama 4 yıl bekledikten sonra sürpriz oldu birazda hiç beklemediğim anda
Eceee7 kardelen214 isyerinde kagitlardan sabun kokusu geliyr diyerek söylenmelerim sonucu birlikte çalıştığım bir arkadaş sen hamilesin demesiyle suphelenip test yaptığım da 7 haftalık hamileymisim😃
kardelen214 Saree1 bıçak batma tarzı kasık ağrısı yeni duydum ama çok bu şeklde öğrenen olmuş rahimde batma varsa kesin dyorlar am a o nasıl bir his dye düşünyorum
Gunesveay Lina998820 tıpkı benim gibi ama ben hala bekliyorum :/ bugün adet günüm şuan ağrılarım girip çıkıyor aksama yine kesin olurum😒
portakalcice Royem62 ben de kalorifere yapışık geziyorum evde.. regle bir hafta kaldı merakla bekliyorum ☺️