Dryalp Buse-93 dikkat edin benımde var sıkıntı yok ederseniz ama streste çıkarır şekeri şeker tansıyon çok onemlı
Hemsiremom Buse-93 hayır yani ben peşpeşe kaç tane tatlı yiyorum ölçsem kim bilir kaç çıkar.yemekten iki saat sonra ölçerseniz tokluk kan şekeri olur o da 200 leri geçmezse sizin için de bi sorun olmaz
Dryalp Hemsiremom doktorlar 1saatlık 140altında istiyor 2saatlık de onun altında istiyor nasıl birşey olmaz sıkıntı malesf seker
Hemsiremom Dryalp sürekli ölçümler o şekilde olursa tabi ki sıkıntı olur o yüzden gebelik şekeri kontrol ediliyor.sadece tatlı yemek şekeri tetiklemiyor.tanı için yeterli değil yani.
Demetb Buse-93 diyetisyenim ben bulgurla alakalı değil bir de yoğurtla dengelemişsiniz tokluk şekeri 175 kötü değil ama öncesinde ya da yanında yediğiniz başka besinlerden dolayı normalden yüksek çıkmış olabilir.
Buse-93 Demetb hiç bişey yemedim inanın sadece yoğurt zaten her öğünde ya yoğurt ya ayran tüketiyorum 😔 mutlaka sütümü içiyorum. 10 kilo aldım toplamda bebek suyu da fazla değil kilosuda ama neden böyle yükseliyor anlamıs değilim