NefesDeniz Mom092 Oy maşallah yavrum benim nasıl güzeldir kim bilir böyle güzel annenin bebeği❣️ Allahım birbirinize bağışlasın canım çok sevindim inan oh artık kollarında yavrun darısı bizlere inşallah🙏🏻😍
Mom092 NefesDeniz cok tesekkur ederim kuzum o senin guzelliginnn 😘 hemde o kadar guzel kiiiii Allahimm ozene bezene yaratmis melek onlar ya valla bak harika bi duygu Allahim meleginide sana sag salim kavustursun insallaahhh dualarim seninle 🙏🏻 Kac haftalik oldun canimm
Htckaya bus91 ay yok ben hamile değilken calışıyordum eşim erken gelşyordu işten ben gec gelşyordum bşraz yemegi yapar evi toplardı hergün allah razı olsun ondan o olmasa ben napardım hiç bilmiyorum
Htckaya Merak ediyorum acaba sizlerde benim gibi psikopatmısınız makarna yapmaya bile üşendim şimdi hamur mayaladım pişi yapcam 😂😂 kafayı yedim heralde
Ght Bugün anladım ki bende artık derman kalmamış😁iki yemek yaptım pert oldum mantar corbasi yaptım buzlugumda dolmalık biber buldum çok sevindim 😁kıymalı biber dolması yapcam içini hazirladim.Ne zaman güç toplsrsam artık.
NefesDeniz Mom092 Ah mis gibi kokusunu nolursun çek içine benim için annesi🥰 25.haftadayım bende canım benim ikiz bizim bebelerimiz🙈 Biri kız biri erkek sabırsızlıkla bekliyorum inşallaaahhh🙏🏻
Cgdeem7 Kızlar canım acayip derecede yaş pasta çekti zararı var mı ilk defa yicem hamileliğimden beri
Havvaozgur Htckaya kıymalı yeşil mercimek çorbası taze fasulye Salçalı makarna (eşime) 😂 Mantarlı kremalı makarna (bana) 😂 Yalancı profiterol
fatosd84 Htckaya dün kereviz yemeği yaptım bi gram kereviz kokusu yok kızlar portakallı limonlu valla çok güzel oluyor