Buseozbas Hanımlar yarın sezeryanla prensesime kavuşucam inşallah 🙈💜 içimde hiç bi gram korku yok bebeğime kavuşucağım için mutluyum sadece. Ne dersiniz son dakika korku heyecan olur mu? 😄
alenrenas1 Buseozbas maşallah ne güzel 🥰 benimde Perşembe ama ben cok korkuyorum 😅🥰🙈 inşallah cok güzel gecer doğumunuz
Babyy1S Buseozbas dogumhaneye girerken korku heyecan olur ben titriyordum girerken cikarken de gulerek cikarsiniz bende öyle olmustu 😁
Seda1461 Buseozbas Bende de yok.Birazdan anestezi uzmanıyla görüşücem.Bakalım anestezi şekli nasıl olacak.Normalde bir ameliyat olsa fenalaşan bi tipim.Ama kendim olunca daha rahat oluyorum sanki😃
Mom092 Buseozbas Normalde ben igneden flan aşırı korkarım ki sezaryen oldum bende hic his yoktu korku heyecan bi tuhaftim 😂 ta ki gorevli odama gelip beni goturene kdar esimle ameliyathane kapisinda ayrilirken cok agladik ikimizde iceri girince herkes cok guzel moral verdi 10 dk sonra yaninda flan 😂 sonra butun korkum gitti igneden 15 dk snra kizima kavustum cok guzel biseyyyy hic korkmayinn 🥰
Buseozbas alenrenas1 pozitif düşünelim pozitif olsun insallah hep sizde benim gibi onu size gösterdikleri anı düşünün hep 🙈💜
alenrenas1 Buseozbas umarım oğlum bu aya kadar beni hiç yormadı cok güzel bir gebelik gecirdim umarım doğumumda güzel gecer 🥰
Buseozbas alenrenas1 aynen öyle kızımda beni hiç yormadı maşallah güzel geçirdik hamilelikleri insallah doğumumuz da öyle olur 🙈🥰
Ikicocukannesi32 Simdi dogumda tek korkum o sonda takılısı baska hic bir seyden korkmuyorum aglamistim cikartin diye dogumdan sonra hissetmedim hic ama dogumdan once taktiklari icin canim cok yandi keske dogumhanede uyusturdukdan sonra taksalar
Buseozbas Ikicocukannesi32 of evet o sonda benimde korkulu rüyam daha yeni kuzenim sezeryan oldu sondayı uyusturduktan sonra takmışlar umarım bizimde öyle olur 🤲
Ikicocukannesi32 Buseozbas doktorundan rica et ilk cocukta hic bir sey bilmeyince naptiklrini anlamadim ama bir yanma bir aci agladim resmen yarim saat sondayla durdum Tuvaletim var diyom diyom tuvalete gidiyom ama o yanma hissi öldürdü beni
Buseozbas Babyy1S evet illa ki ilk ameliyatım sonuçta bende girerken bi Yusuf Yusuf ederim diye düşünüyorum illa ki ama çıkarken gülerim inşallah bebeğimi aldım diye 😄🙈
Babyy1S Buseozbas saglikli dogdugu ve sorunsuz gectigi icin ohh cekip rahatliyorsun ya bir de yanagini koyuyorlar aglamasi falan cok guzl bir duygu😍😁
Ikicocukannesi32 Seda1461 ben de sen gibi dusunerek spinal icin sedyeye oturdum igneyi yedim sonra onlar dokandikca ben Panik yaptim bayiltmislar beni 😀😀
Buseozbas Ikicocukannesi32 evet sonda çıksa bile bi süre yanması oluyo malesef doktoruma söylemeyi düşünüyorum bende bunu
Buseozbas Mom092 yaa maşallah ne kadar güzel anlatmışsınız🥰 bende hep bebeğime kavuşmayı düşünüyorum ameliyattan çok yanlız eşimi yanıma girmesini çok istedim ama pandemiden dolayı yasaklanmış özel hastane olsa bile ondan ayrılırken bende ağlayabilirim 🙈
Seda1461 Ikicocukannesi32 Bakalım bu sefer ne olacak.2 si de genel anesteziydi.Bunda spinal olsun istiyorum.Eşim diyor iyi karar ver bu son şansın 😂😂
Mom092 Buseozbas bende cok istedim yanimda girmesini ama su pandemi elimizi kolumuzu bagladi mahrum kaldik herseyden 😔 insan cok duygulaniyo esinle ayrilacagin zman ister istemez gozlerinden yas akiyo 🙈 ne guzel yarin kucagina alacaksin miniğini ona odaklan agri sanci geciyo yanına kalana bak sen 😍
Buseozbas Mom092 evet insan eşini istiyor illa ki ama biz biz pandemi anneleri ve bebekleri olduk malesef 😏 çok teşekkür ederim 💜🥰