NefesDeniz 2zlerinannesi Artık erkek kız diye renk ayrımı yok bence..mavi rengide çok severim kızada çok yakıştırırım yani illa cart mavi yada cart pembe almaya gerek yok ki her rengide giyerler misler gibi🥳
Gulsenulc Gamze0502 bende bunu merak ediyordum ama arka arkayada sanki arkadakine haksızlık gibi geliyo arabada 😅😅🤗 ben şaşırdım nasıl alsak diye düşünüyorum
Gamze0502 Gulsenulc banada öyle geliyr ama yönleri değişebiliyr o yzdn özellklerini iyi anlmak gerekyr sanırım🙈
NefesDeniz Gamze0502 Bende yanyana olanlardan almıcam aynen raylı sistem alıcam. Benim baktığım modelde istersen her iki bebek anneye istersen biri sana biri dışarı filan gibi çevirmeleri vardı. Baya hoşuma gitti sanırım onlardan alıcam.
2zlerinannesi NefesDeniz ay bence de yok ama mağazalarca var 😅 bence yerimden kalkabildiğim an alışverişe başlamalıyım
2zlerinannesi NefesDeniz evet genetik olarak rahim duvarım ince ve düşük riskim var ama bugün kontrolde beklediğinden daha kalınlaştığını söyledi belki daha erken bile ayağa kalkabilirmişim 😅 umarım cinsiyetlerini öğrendiğimde zıplayacak kadar kalkabilmiş olurum
NefesDeniz 2zlerinannesi İnşallah çok daha iyi olsun herşey yat bişi olmaz azıcık dinleniyormuş gibi düşün😊 Allahım yardımcın olsun dilerim tez zamanda ayaklan cinsiyetler için gönlüne göre nasip olsun
2zlerinannesi NefesDeniz amiiin çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah ❤️