Aysel13-21 ümraniye çakmak erdem hastanesi süşük yaptım ikincide sunu sancı aldm ve ben dedimki ben bu suni sancıyı 3 gğnde çekerdim beni nasıl kesti doktorum nasıl suni sancı aldım koridorda oğlumla koştum oynadım hemşireler şok oldu çünkü biliyorum acı eşiğim yüksek benim yapardım ama maalesef yalnış hekime denk geldim ama beni kürtaj yapan doktor suni sancıyı çektiğim aüre bıyunca hep geldi beni sevdi teselli etti benle konuştu yine aynı hastaneydi bu defa doğumganeye çıktım doğum hanede ilgi alaka mükemmeldi ama ameliyat hanesi ole değildi beni mfettiler her gekim bir değil ama erdem hastanesi çakmak için bahsediyorum kendini çok bozdu ya burnumdaki sorun için gittim doktor bana emar çekmeden ameliyat gğnü vermeye çalıştı daha burnumda ne bar ne yok bilmiyor bana dyorki biraz yamulmuş düzeltiriz 😂 dedim doktor bey onu bende görüyorum eşim sinirlendi çıktık bir başka hastanede emar çektirdik 3 tane kırıl vrmış çocukluktan kalma siz düşünün işte gerisini bütün bunlara rağmen evime yakın diye gittim o dönem işte her hekim bir değil diyerek ama hastanenin bütün işe yaramaz hekimleri bana denk geldi yada adet dönemlerine denk geldim hepsinin 😂