_sumeyyebedir7_ sevdam_21 dünden az yemeğim var annem hastayım diye arabaşı çorbası ve börek gönderecek akşamki menu bu 😂
DaisyMom sevdam_21 kiz ben daha yeni uyandim 😂 burda aksam yemekleri konusuluyor🙈 yap bir kuru fasulye yanina pilav salata miss😋🤤ya da kahvaltilik da olabilir kizartma tarzida yapabilirsin yanina caylik🤗
sevdam_21 DaisyMom eşim gece çalışıyo saat 1 2 gıbı evde akşam yemeği en geç 4 5 te hazır olması lazım ondan gözümü açar açmaz yemek aklımda 😅
Cns_33 sevdam_21 sorma valla bende biktm hamileyken cok zor bende bugun kuru fasulye pilav var sabah kalkip yaptim fasulyeyi pilav kaldı 😃
Ahsennurrrr sevdam_21 ıspanak mercimek çorbası makarna 😂 yanına bı salata bide ayran tamamdır bugünde böyle atlatırız artik
Fatmatt sevdam_21 3 aylık gebeyim bulantım var kokuyor mutfak, yemek işleri kayınvalidem de allah razı olsun kurban olduğum döktürüyor gene
sabirsizannecik sevdam_21 bı şehriye çorbası birde yeşil mercimekli bulgur pilavı yapicam salatayida eşime kitlerim 😂
Ays0 Tam yemek yapma saatinde gelen uykum olmazsa ve bulantım baslamazsa peynirli erişte makarna ve mercimek çorbası yapıcam. Yaptığımı doğru düzgün yiyemiyorum o yüzden soğudum yemek yapmaktan 😂
Fatmaaygzr Aklımda kısır var dün canım istemişti ama kısırın yanına da yemek olmaz ki karnıbahar var sanırım onun kizartmasini yapacağım çorba da dünden var daha ne olsun yahu 🤭
Beyzan sevdam_21 ilk defa bu soruya ayy ben ne yapsam acaba diye bakmak için girmedim. Yemeğimin adı belli biber dolması yapacağım ✌️ yanına kerevizli mercimek çorbası. Eğer kendimi iyi hissedersem biraz da yaprak sararim oğlum seviyor