sevdam_21 Her gün her gün ne yemek yapcaz derdi acaba ne yemek var bugun menülerde fikir olsun daha karar veremedim 🥰
gulbahar0505 sevdam_21 Dün ezogelin corbasiyla sarma yapmistim bugun esim nobette gec gelicek ondan yapmiycam 😆
Burcinisp88 sevdam_21 üfff bıktım yemek düşünmekten. Keşke restoranlar açık olsa. Doğurmadan keyif çatsam biraz 😀
bukabu Oykuaygun neye niyet neye kısmet oluo bende de sabahtan düsünüyorm öğlen kolaylara evrilerek devam ediyor🤣
NefesDeniz sevdam_21 Ay şu anda onu düşünüyordum bende her gün ne yapsam ne yapsam ne olacak bu halimiz haftalık liste mi yapıp assak buzdolabına😀
Mcakir NefesDeniz ben eşimi arıyorjm bazen. Aşkım bugün canın ne yemek çekti diye😝 Bişi söyleyince oh diyorum bugünüde kurtardık😅
bus91 sevdam_21 kahvaltı var bugun isyan edecem artık bugun menemen var 😂 gerçekten cok zor yemek bulmak ya
Mcakir sevdam_21 salçalı soslu makarna , köfte , havuç tarator 😊 Asıl ctesi pazar zor geçiyor ya. Haftaiçi öğlen yine atıstırıom bişiler ama haftasonh eşlerde evde olunca hem öğlene ayrı yemek hem akşama 😅 Napcağımı şaştım artık
Zeynep-aa sevdam_21 bezelye, etli pilav var yanına corba bışı uydurcam ne yapsam bılmıyorum 😂en sevmediğim şey yemek dusunmek😐
Gamzeren90 sevdam_21 dünden tarhana çorbam var yanına da annemden karışık dolma gelicek bugün rahatım 😋😉😇
hbsbyksr Buzlumdan yeşil fasülye var yanına da yoğurtlu şehriye çorbası🤩pilava hayır şu sıralar 🤦🏼♀️
Borusesi Maşallah 🧿 hepinize bizimkileri 2 aydır aç yaşıyorlar ben de ceset gibi ortada dolanıyorum 😂 bi makarna yapsam ya da Menemen seviniyorlar
Minisannesi2904 sevdam_21 ben dün fırında tavuk çorba pilav falan yaptım çorbam kaldı yanındada mantar yemeği yapıcam 🙈🙈