Busraaa16 Ayda bir gidiyordum 35 te gittim bebek makat geliş göründüğü için 36 da tekrar çağırdı bundan sonra haftada bir olacak sanırım 😊
Bsra3456 Busraaa16 bende 35+ 3 makat geliş benimde yarın gitmem lazım artık nasıl olur bilmiyorum kaçıncı haftaya kadar dönmezse sezeryan için gün verir acaba bilginiz var mi
Ceren25 Bsra3456 34+5 gittim özele gittiğim için kontrol zamanı dolmadan bir hafta sonra çağırdı 2 haftada bir gitcem 38de çatı muaynesi 😬
Amine52 Bsra3456 34 haftalıkken bebeğim doğum pozisyonundaydı dün 35+3 idik makat geliş pozisyonuna geçmiş, doktorum döner yine merak etme dedi
Busraaa16 Bsra3456 Bana dedi ki sancın olmazsa 40 a kadar bekleriz ama en ufak sancı durumunda riske atamam hemen sezaryene alırım 😳🤷🏻♀️
Duygusuz Sndselc 30.haftadan beri nst de sancım cıkıyor kasılmalarım oluyor sürekli. Bebek te 2 hafta önden gidiyor.
Duygusuz Sndselc inşallah ya ben cok korkuyorum 😔 benim annem 2. Dogumunda kan kaybından vefat etti. Benimde ilk dogumum da genital varis vardı dikişler imde zorlanmış de kanamam durmadı o yüzden cok korkuyorum
Bsra3456 Busraaa16 Niye öyle demiş acaba benim nstde sancım arada çıkıyor ben hissetmiyorum acaba öyle olunca da tehlikeli olur mu
ezgicomert Bsra3456 suan 33+5.. 33. haftada nstye baglandım bundan sonrada haftada bir gidicekmisim bir hafta nst bir hafta kontrol seklinde öyle dedi doktorum👶🏻
Busraaa16 Bsra3456 benim de çıktı ama onu tehlikeli görmedi. Bence kastettiği doğum sancıları yani doğum tam olarak başlarsa ama bebek makat geliş olursa o zaman riske atamam hemen sezaryene alırım demek istedi yani ben öyle düşündüm 🤷🏻♀️ Çünkü yoksa 40 a kadar bekleriz dönmesini demezdi herhalde 🤔
momteacher Bsra3456 beni 34. Hafta kontrolünden snra her hafta çağırdı doktorum, normalde 2haftada bir çağırıyormuş ama benim detaylıda rahim damarlarında direnç görmüştü, ve bide erken doğum riski olduğu için sıkı takip edelim dedi