sagsbry Bsra3456 canım ayda bir gidiyordum ama dün kontrolde bebeğimin suyu azalmış o yüzden sıklıkla takip edilmesi gerekti. Haftaya tekrar gidicem.. Bugün de hiç hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladım😟 sağ salim kucağımıza bi alsaydık
sherlock_anne Bsra3456 35 te gittim. Bebeğin boyu çok uzun çıktı. Sancılarımı tetikliyor. Bu yüzden her hafta çağırdı doktor.
Bsra3456 sagsbry Amin inşallah canım sağ salim alırız kocagimiza kaç haftalıksin canım havuc suyu iyi geliyormuş dene
Sb123 Ben en son 32 de gittim doktor 35 te gel dedi ondan sonra da her hafta gidecekmişim 35 te gittiğimde de nst ye girersin dedi
Yasemin301 aselelif06 haftada bir gidildiginde 1muayene 1 kontrol seklinde yapabilirsiniz kontrol süresi genelde 10 gün oluyor hastanenize bi sorun isterseniz
Minisannesi2904 Bsra3456 32 de gittim 1 ay sonra gel dedi 36 da gittim haftada bir kontrol artık 37 haftalığız doğum için hazırlıklara başla dedi doktorum zamanım gelmiş plates yapıyorum 🙈 inşallah normal olcak bakalım son ana kdr bir sıkıntı olmazsa
Merve8494 Bsra3456 34e kadar ayda bir gittim 34de gittiğimde 2 hafta sonra çağırdı pandemi olduğu için o zamana kadar ayda bir çağırmışlar
DaisyMom Bsra3456 .34 itiberen her hafta gidiyorum.Suan 35+2 olduk yakin takip ediyor doktorum.Daha once erken dogum yasadigim icin💕
Bilibon 31 haftaya kadar 3 haftada bir gittim sonra 2 haftay dusurdu 33 de gittim 35 de tekrar bakalim sonra nasil ilerlicek