istanbul3434 6217 dun geceden hatirliyorum seni su sizintin vardi cok sukur doktora gitmene cok sevindim, bebegin suyu iyi mi ne dedi doktor? Insallah saglikla kolay bir dogumla kucagina al yavrunu🙏
6217 istanbul3434 aynen canım yatışımı yaptık sancım yok suni verecekler sanırjm inş kolay olur bekliyorum 1 cm açıklıkla 🤲🏻
istanbul3434 6217 olur olur Allahin izniyle simdi hepimiz seni bi okur üfleriz Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin🙏🙏🙏 yavruna kavusacagin ani dusun, guclu ol sen annesin artik💕
Mavimpembem 6217 cnm Meryem Ana otu alsaydın o açıldıkça acilman kolaylasirdi hep deneyenler olumlu idi bnde denicem ins rahat açılma olurda dikişsiz DGM olur diye
Yasellaaa 6217 korkma bu dünyanın en güzel duygusu ne durumdasın bilmiyorum inşallah kolaylıkla sağlıkla doğum gerçekleşmiştir 🙏
momof3 6217 kuzu 1 cm ile doğum başlamaz ki suyun mu geldi? Ya da haftan mı geçti?3-4 cm den sonra yatış yapıyorlar aslında
Elifhusna 6217 Ay canım dün sabah konuştuk seninle bi postta gecede nisanın geldiğini gördüm dualarım seninle inşallah sağ salim alirisj kucağına nasılsın şimdi bizede dua et lütfen 🌸🐣