deletedmom24 3 gün önce aşı oldum sağlık ocağında hala acıyor. Acısı hafifleyeceğine beter oldu uykumdan uyandırıyor resmen üstüne yatamıyorum. Hemen geçmesi için önerisi olan var mı ya da bu durumu yaşayan?
SemraErkann deletedmom24 aşılar ağır oluyor camım en geç 1 hafta d geçiyor ben kolumu kımıldatamıyordum Ağrı’dan acıdan o kadar zorlanıyordum ki bazen uyuşuyorum hissetmiyordum geçer inşallah duş alırken sabunla ılık suyla ovala biraz en azından ferahlarsın biraz da olsa geçmiş olsun canım 🙏🏻😘😍
bbestw deletedmom24 yahu bende 3 gün önce oldum 2. Dozumu vurulduktan sonra markete gidip alışveriş yaptım o kolumla poşet taşıdım bayagı . bırakın vurulurken bile hissetmedim aşıyı acıya meyilliyimdir aslında ama bünye meselesi sanırım kişiden kişiye değişiyor
Susamtanesii Busraayaz aynen bende 1.dozda birşey olmadı 2.dozda fena oldum 2 gündür uyumuyorum şişti kızardı
SelinUzun deletedmom24 bende 3 gün önce 2. Dozumu vuruldum 2. Braz daha ağrıtıyo ama dayanamicam bi ağrı değil genellikle dokununca acıyor
Melikeb19 Bende iki dozda da hiç bir şey hissetmedim ama ebe uyardı bir kaç gün çok agrın olabilir diye normal bir şey demekki geçmiş olsun canım benim 💐
Zeykem deletedmom24 ya bende dun oldum yatamıorum bide eşim yanlıslıkla carptı cıgırdım resmen 3 gunde gecmısdı ılk oldugum bu nılcak bakalım
Zeykem deletedmom24 hemşireye diyorum ki buda acırmı kolum kalkmaZmı dıyorum bılgı amaçlı gerizekalı bana dıyorkı en fazla kolun kopar nolcak dıyo gebertcektim orda valla sormakda suc anlayıssızlar
Seymabysln Bende bugün ilk dozu oldum sabah aşıyı yaparken bi yankı hissettim sonrasında agrım olmadı ama smdi hafif ağrı başladı üzerine yatamıyorum 😭 ağrısı Da sonradan mı çıkıyor acaba sevinmiştim agrım yok diye 😭
Enis Kızlar bana ebe 2.doza gerek yok okul döneminde de vurulduğun için dedi ve bundan 7 8 yıl önce yine vurulmuştum tetanoz aşısı yani gebelikle birlikte 3 doz tetanoz aşım var şuan sizin okul dönemindeki dozları saymadılar mı
deletedmom24 Enis ilk gebelikte ikisi bir yapılıp ikincide 2. Doz 3. çocukda hiç bir aşı yapılmıyor diye biliyorum ben
Enis deletedmom24 hmm anladım benim ilk gebeliğim 1 doz vuruldum eğer istersen doğumdan sonra 1 doz daha vurabiliriz demişti
deletedmom24 Enis hiç bilmiyorum neye göre kime göre yapıyolar bu aşıyo her sağlıkcı farklı bişi diyor. 2. dozu vurulmayacağım ben doktoruma soracağım 2 doz gerekli mi diye