askbocegim Kizlar merhaba 24 haftalik hamileyim 28.haftamda kan uyusmazligi icin igne olcam acaba bu igneyi devlet mi karşılıyor karsilamiyosa fiyati nedir bilenler varmi
Ciara93 askbocegim canım devlet karşılıyor bi ücret talebi olmuyor. İlk gebeliğimde yaptırdım Doğum sonrası da yapılıyor. Şuan ikinci gebeliğim yine yaptırdım sağolsunlar ücretsiz 😝☺
Aysemm25 Eşimle kan uyuşmazlığımız var iğnesini 28. Haftada vuruyorlar bn kontrollerime özel hastanede gidiyorum nasipse doğumumu da özelde yapıcam iğnemi de özel hastanede vuruldum hiçbir masraf yok
Ruki89 Bende 10 gün önce yaptırdım iğne vuruyolar tahlil yapıyolar öncesinde indirekt cops diye sonrasında iğne ve serum serum bitene kadar yatış veriyor lar sigortalıysan 150. +test ücreti sigortan yoksa 350 benim yoktu
askbocegim Ruki89 devlette mi oldunuz siz bide yatis verlince hastanede yatiomusunuz bi gece yoksa bitene kadrmi
Ramounzi Ruki89 bizimde bugun igne vurulacakti ama indirekt cops pozitif çıktı. Sonra igne vurulmadi. Arastirma hastanesine bi gidin arastirsin dedi. Yani bu ne demek birsey anlamadim ben ????
NazanKardeKaplan Devlette yaptırdım bende 28. Haftada hiçbir ücret ödemiyosun. Doktor yatırıyo seni iğne vurulduktan yarım saat sonra çıkışını yapabilirsin
Smyyshn Kızlar bende de kan uyuşmazlığı var ve iğne vurulmadım henüz. 31+5 haftalık hamileyim bi sorun olur mu.
MeLikeKkbarutu Smyyshn Kan uyuşmazlığı önemli bir konu, nasıl ihmal edersiniz. Anne ve bebek ölümü kadar giden bir sorun. Kimse bahsetmedi mi size, yada araştırmadınız mı?
Ciara93 Smyyshn canım öncesinde test yapılıyor test sonucuna göre iğne yapıyorlar sen sana kızanlara kulak asma, doktoruna sor bunu. Belki test sonucundan dolayı yapmamıştır. Ama sakınnn ihmal etme
KezibanUan Smyyshn ilk gebeliğinizse Doğumdan sonra yapabiliyolar eğer bebeğiniz farklı kan grubunda doğarsa doğduktan sonra 72 saat içinde yapıyolar panik yapmayın doktorunuza danışın