Asena-34 bb1509 acele ? Geç bile kaldığımı düşünüyorum çünkü benim arkadaşımla aynı haftadayız kız doğurdu gerçekten bu insanı üzüyo sende doğurmak istiyosun emin ol
Burciin19 Asena-34 çocuk beni telaşlandırdı sonrada gelmem dedi oyun oynuyor 😀 bakalım kim önce doğurcak bol hurma ye squat yap merdiven in çık
zeyno_gr Asena-34 Ya benim kanalda yine gelmiyooooo çıvdıvıcam 39+3 gelmezse Cumamgünü sunile başlatılcak ilk dogumumda öyle oldu
Asena-34 idilduru ay benimki 32. Haftadan beri döndü başı aşağıda ama kanala inmiyo 😂 böyle inat olamaz 😂😂
_imra_1213 Asena-34 merak etme Allah’ın yazdığı gün vardır, orda kalmayacak illa çıkacak, İnşaallah hayırlı doğumlar dilerim 🌹
Asena-34 Tiredmom 34. Haftada sancılarım başlamıştı korktum diye galiba tamam gelmiyorum der gibi 😂🤦🏼♀️
Birgul92hso8 Asena-34 ziplamayı deneyim yatağın üstüne çıkın hooop yere atlayın 😂😂😂😂😂 allah allah bırak çocuk ne zamn isterse o zaman gelsin😂😂😂
Rukiyesevgili Asena-34 alemsin ya aynen yemin ediyorum kafayı taktım resmen dün bir arkadaşıma dedim ki istihareye yat bakalım ne zaman doğuracam 😂