Smyrhkn123 minikprensesimm yaa oylemi icimi ferahlattin vallahi bende bugun gidiyorum cok tesekkur ederim ❤❤❤
minikprensesimm Smyrhkn123 ne demek canım gerçekten çok ama çok ilgili bi doktor insallah beğenirsin gittikten sonra görüşlerini bana da bildirirsen sevinirim 🥰
Ozge3747 Mutlu19 Memorial Dicle Hastanesi Uğur Değer. 3 yıllık doktorum 😍muayene ücreti 360 tlydi en son, yeniyıldan sonra biraz artmış olabilir. Mükemmel doktor, muhteşem insan…doktorum değil abim yerindedir kendisi. 👍🏼🙏🏼
Smyrhkn123 minikprensesimm seval hanima bugun gittim dedigin kadar varmis canim bayildim kadina 🥰🥰🥰 cok guzel yonlendiriyo insani soru sormadan anlatiyo herseyi keske en basindan gitseydim
minikprensesimm Smyrhkn123 ve Mahmut beye göre muane ücreti de daha iyi Mahmut bey dc.Dr olduğu icin ücret farkı oluyormus benim bi arkadaşım da Mahmut beye gidiyordu ben 97 öderken o 130 küsür ödüyordu tabi bunlar yılbaşından önceki ücretler 😊
minikprensesimm Smyrhkn123 çok sevindim canım evet o kadar iyi ki maşallah çok seviyorum ben doktorumu gerçekten hastaneye değil de sanki ablama gidiyorum gibi hissediyorum o derece rahatım 🥰sana da hayırlı olsun yeni doktorun 🥰
Semanurkkc mlkkk ben bu gün yaptırdım nerdeyse 40 dakika falan inceledi doktor kemiklerini organlarını heryerini iyikide yaptırmışım içim rahat etti
Gizemceylan Mutlu19 memorial Dicle Uğur değer muayene ücreti 340 liraydı en son ama yılbaşından sonra yükselmiş olabilir ben memur sen indirimiyle 280 liraya muayene oluyorum çok memnunum 🌸
058elf minikprensesimm bende sevale gidiyorum ne kadar olmuş muayene ücreti yılbaşından sonra gittin mi hiç canım
minikprensesimm 058elf yanlış hatırlamıyorsam 107 küsür ödedim canım iki hafta sonra tekrar gideceğim
058elf minikprensesimm teşekkür ederim canım🤗 bende salı gidecem ama dağ kapıya gideyim bi dedim şeker yüklemesini dağ kapıda yaptırmayı düşünüyorum
minikprensesimm 058elf hım anladım canım ben Seval hanımda yaptırmıştım çok şükür bir sıkıntı cıkmadı insallah bi sıkıntı çıkmaz 🥰🙏🏻
058elf minikprensesimm Allah razı olsun canım inşallah çıkmaz 🤲🏻 🥰 şeker yüklemesi için ekstra ne kadar ücret ödemiştin acaba hatırlıyo musun canım
minikprensesimm 058elf canım bi muane ödedim 97 TL bi de kan testi icin 40 TL gibi bi tutar ödedim hepsi buydu