Mervensn1 Mutlu19 özel dünya doğum hastanesine gidiyorum Yılmaz bey e muayene ücreti de 50 TL ve askeriye hastaneye gidiyorum ekstra
Birtane2307 Mutlu19 Genesis hastanesi Sezin Vural sigortali giristen bide esimden emniyet indirimi var 100 liraya muayene oluyorum 😊
Ozge3747 Mutlu19 Memorial Dicle Hastanesi Uğur Değer. 3 yıllık doktorum 😍muayene ücreti 360 tlydi en son, yeniyıldan sonra biraz artmış olabilir. Mükemmel doktor, muhteşem insan…doktorum değil abim yerindedir kendisi. 👍🏼🙏🏼
mlkkk Birtane2307 merhaba detaylı ultrasonu yaptırdınız mı yada orda ne kadara yapıyorlar biliyor musunuz
Fatma098 mlkkk bn yaptırdım canım dünya hastanesinde ömer yalınkayaya yaptırdım ekstra ucret vermedm sadece muayene ucreti ödedim
Semanurkkc mlkkk ben bu gün yaptırdım nerdeyse 40 dakika falan inceledi doktor kemiklerini organlarını heryerini iyikide yaptırmışım içim rahat etti
minikprensesimm Birtane2307 canım o zaman 97 TL kurum indirimi ile birlikte muane ücreti ödedim bi de 40 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam ikili tarama icin kan vermiştim hepsi buydu ama yılbaşından spnra zam gelmiş muane ye felan
Birtane2307 minikprensesimm bazilari 400-500 lira diyor ondan sordum bende iki hafta sonra gidip yaptiricam tsk ederm cevap verdigin icin❤
058elf minikprensesimm bende sevale gidiyorum ne kadar olmuş muayene ücreti yılbaşından sonra gittin mi hiç canım
minikprensesimm Birtane2307 önemli değil canım yardımcı olabildi isem ne güzel😊genesiste mi 🙄yok canım benim gittiğim doktor hem muanesi hem ilgisi gerçekten güzel.bi erkek doktora giden arkadaşım vardı onun muane ücreti benimkinden farklı idi doktor dç.dr olduğu icin ama bu kadar fazla olacağını sanmıyorum araştır istersen.
Birtane2307 minikprensesimm benimki de sezin vural genesis yani memnunum ilk evlendigimde kanamam cok olmustu onu secmistim ozel bi sebebi yok yani arastirmadim daha o zaman ona gittigim icin hamile oldugumu ogrenince de onunla devam ettim fatma hanima teyzem gidiyodu onu onermisti seval hanimi da onerdiler ama bende memnunum😅
minikprensesimm Birtane2307 ne güzel o zaman kuzum memnunsan aynı devam et ilk baştan itibaren seni bilen doktorla devam etmek daha sağlıklı
Smyrhkn123 Ya bende mahmut erdemogluna gidiyodum ama hastaneden ayrilmis bende sevale gidicem bakalim insallah memnun kalirim
minikprensesimm Smyrhkn123 canım ben Seval hanıma gidiyorum çok ilgili çok tatlı bi kadın sen sormadan aklımdakileri cevaplıyor felan biz 30 haftanın içindeyiz ilk günden itibaren sevale gidiyorum 🥰🙏🏻
minikprensesimm Smyrhkn123 ve Mahmut beye göre muane ücreti de daha iyi Mahmut bey dc.Dr olduğu icin ücret farkı oluyormus benim bi arkadaşım da Mahmut beye gidiyordu ben 97 öderken o 130 küsür ödüyordu tabi bunlar yılbaşından önceki ücretler 😊
Smyrhkn123 minikprensesimm yaa oylemi icimi ferahlattin vallahi bende bugun gidiyorum cok tesekkur ederim ❤❤❤