Teacherella1 Ilknur1 6 küsürlerde çıkmıstı benim, hamileliğin basından beri kullanıyorum. Her ay sağlık ocağında kontorl ettiriyorum.0,98 e düştü aynı dozla devam ediyorum.50 mg eutrox
44_58_44 Ilknur1 ilk hamileliğim de 4.2 cıktı tsh sonra doktor tehlikeli dedi 25 mg ac karna alınan bi ilaç verdi ve 1.8 kadar düştü ….Sonra bebeğimi pihtilasmadan dolayı kaybettim ilacı hiç kesmedim şimdi 36 haftalık olduk şükür hiç yükselmedi en başından beri kullanıyorum
Mhamza Ilknur1 ben her ay kontrol ettiriyorum canım düşüyor bazen yükseliyor değişiyor doktor ilacın dozunu ona göre ayarlıyor şuan 50 mg kullanıyorum
buiyimi Ilknur1 benimde sizin gibi yüksek cıktı sağlık ocağı birşey söylemedi 3 hafta sonra hastaneye gidince ortaya çıktı. İhmâl etmeyin.
Dryalp Ilknur1 endokrin doktoruna mı gideceksiniz gidin ilaç başlatacak 2.5altı olması gerek 4cu aydan sonra 3ün altı istiyorlar
Fatma_7 Ilknur1 canım kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi tahlil sonucumu gösterdim dahiliye doktoruna o da ilaca başlamam gerektiğini söyledi. Dahiliyeye gitmen lazım geciktirme
Ilknur1 buiyimi hadi ya çok stres yaptım ben şimdi nırmalde 7ci haftamda doktora gidicektim o zaman dahileye de giderşm diye düşünmüştğm