FundaMuminCoskun Karnımızı okşamak hamilelik donemınde sakıncalı mı bı kac postta gordum merak ettım elım ıster istemez karnıma gidiyor elımi karnımda gezdırıyorum
mom44 FundaMuminCoskun yok canım ya nenmde hep öle ayrıca zararlı olsa dopum eğitimlerşnde yada doktorlar elinizi koyun hissettsn konusun demez :-)
deletedmom351 FundaMuminCoskun O değil de kasılma esnasında ovalayanlar varmış kasılma geçsin diye doktorum bana bunu tavsiye etmedi çünkü kasılma anında ovsan da geçmiyor ve iyi değilmiş. Ama karnımızı sevmek gibi yapınca sorun olmuyor diye biliyorum
Aysimaveannesi FundaMuminCoskun hayir canim zararli degil bence faydali bile bebisin senin sicakligini hissediyor ben karnimi oksadigimda kizim hemen tekmeliyor onu sevdigimi hissediyor oyle dusunme karnini oksa bebisin seni hissetsin kuzum
Esesli FundaMuminCoskun benim eşim yapma çocuğun koluna bacağına gelir acır diyor 🤦🏻♀️ Ama benim elim hep karnımda hareket hissetmeye çalışıyorum
FundaMuminCoskun mom44 bende bilemedım işte bı postta gordum az once karnın okşanması sakıncalıymıs doguma yonlendrıyomus rahimi
FundaMuminCoskun deletedmom351 anladım canım insan zaten sevmk istiyo dokunmak istiyo bebegımde annesını hıssetsın ıstıyorum daha yenı hareket etmeye basladı bazen pıt pıt vuruyo bnde onları hep hısstmek ıstıyorum 😍
Deletedmom15257 deletedmom351 cnm benim.bebegim.surekli saga giriyo ağrı yapiyo ben ovaliyorum ve gerçekten çok iyi geliyor hemen duzeltiyo kendini nasıl bir risk olabilir ki ?
FundaMuminCoskun Aysimaveannesi bnde aynı dsnuyorum ya dokundgumda sankı elımı koydgum yere gelıyomus gbı hıssedıyorum 😍
deletedmom351 FundaMuminCoskun En güzel şey zaten tekme attığında senin de ona okşamakla tepki vermen 🤗
PasaninAnnesi Bende burda okumustum öyle bi yazi hatta korkmustum ama insan ister istemez seviyo karnını 🙈😊
FundaMuminCoskun deletedmom351 cok guzel bi duygu hep hisstmek ıstıyorum ama daha kucuk oldgu ıcın bazen yapıyo
FundaMuminCoskun Deletedmom15257 benımde oluyo kendını topluyo bazen elımı koyunca duzelıyo ama sakıncalı dıyenlerde var doktora sormak lazım aslında
Suzan FundaMuminCoskun benim erken Doğum sancılarım çıktı, kasılmalarım oluyordu doktor karnına sürekli dokunma, okşama dedi. Dokunmak da uyarıyormuş ve kasılmaya sebep oluyormuş. Ama belki sadece riski olanlar için geçerlidir
FundaMuminCoskun [bilinmeyen] benımde karnım bazen sertlesıyo cok kısa suruyo gecıyo hemen nede oluyo acaba