HappyMom Canımız annelerimiz, hamilelik döneminde saç boyatmak hakkında ne düşünüyorsunuz? Tercihinizi oyladıktan sonra kullandığınız güvenilir markaları da yoruma yazar mısınız? Yazımız da size yardımcı olabilir. 🥰 https://www.mutluanneleriz.com/2020/09/27/5282-2/
Ozerhome HappyMom bebeğimden onemli değil saçimdaki beyazlar o yüzden boyatmiyorum evet görünce sinir oluyorum o Beyaz saçlara ama olsun doğumdan sonrasına yaparız 😄
snnr12 serenalya ilk üç ay geçtikten sonra amonyaksız organik boyalarla boyamanda bir sakınca olcagını düşünmüyorum iyice araştırdım ve yapan cok insanda gördüm son 2 haftamın dolmasını bekliyorum bende boyamak için
Simalper_07 serenalya benim doktorum izin verdi güvenilir yerde boyatmam şartıyla ama ben dipten boyatmadım yinede
Cglmila07 serenalya ben dipleri boyatmıcam ombre yaptırıcam kuaförüm öyle dedi dibine değmeyeceği için sorun olacağını sanmıyorum
Esraensar serenalya ben 4 buçuk aylıkken boyattım dipten olmayacak şeklinde doktorum da sorun olmayacağını söyledi 🥰
E-v-A101 Berfinsimsek ben şansımı denedim ama kesin bir dille hayır dedi doktorum. Bende Tamam 🥺 dedim 😁😁
Cagandenizinannesi Berfinsimsek benim doktorum izin verdi boyattım bebek zaten gelişimini tamamladı bilinen bir zararı yok ama senin bu dönemde kendini iyi hissetmen önemli dedi
[silindi] Ozerhome canım sac kalemı mı ne var arada ıendını mutlu etkmek ıcın beyazları ınla bıya kar ınu falan aynadan cekerken gözükmesin diye bıya 10/20₺ var nwyte kozmetıkcıdı gratiste
Ozgulos snnr12 bende araştırdım her yerde öyle yazıyordı doktorumda aynı şekilde izin verdi 8 aylık hamileyim şu ana kadar iki kere boyadım, üçünçüyü de doğuma çok az kala boyayacağım
Hamsianasi Bebek olmadan önce kendi saç rengime döndüm ben kuaförüm bide ama o kokuya o kimyasallara bebeğimi maruz bırakmak istemem en iyisi yapmamak tabi ama yaparsanız da saç diplerine gelmeyecek şekilde yaptırmanızı tavsiye ederim.
Mucizemmm12 Ben gebe olduğumu bilmeden yaptım saç boyası. Şuan 17 haftalığım. Doktoruma söyledim yaptırmamalısın bundan sonra dedi. Bir şey oldu mu bilmiyorum ama daha çok küçüktü karnımda o yüzden pek etkilenmediğini düşünüyorum.
Saziyersin Mucizemmm12 bende gebe oldugumu bilmiyordum ombre yaptırdım bir hafta sonra gebe olduğumu öğrendim
Tanyelitanya Mucizemmm12 bir şey olmaz merak etme bende hamile olduğumu öğrendiğimde 1 buçuk aylık hamileydim boyatmış bulundum ama hala boyatmadım tekrar. İlk doktorum 4. Aydan sonra bir problem olmaz dedi ama şuan ki doktorum sadece organik ya da kına ile boya yapabilirsin dedi
2prensesmom_ Mucizemmm12 bende bilmiyordum çok yeni hamileymişim boyattığımda baya açtırmıştım saçımı şimdi 11 hafta 5 günlüğüm
Ozlem_caglar06 Kesinlikle boyatmayı düşünmüyorum bitkisel bile olsa be olacağı belli olmaz bebeğim den önemli değil ya ❤️
Ebrulilena Ben hobiden aldığım saç spreyi var gayet güzel gün kurtarıyor kullanıylrum çünkü aşırı dercede beyazım var zararlımıdır bilmiyorum ama sanmıyorum yıkayınca çıkıyor
Sevi36610 Ebrulilena spreyler daha tehlikeli Die biliyorum ben.spreyde deriye nüfus ediyor sonuçta kullandığınızda en az bir iki saat saçta kalıyordur.17 haftalık hamileyim gelecek hafta boyatcam bitkisel boyayla.benimde inanılmaz beyazım var.doktorum en fazla 20-25 dk beklet açıcı kullandırma dedi.davines Die bir marka var onu araştırdım iyi yorumlar var bi bak istersen.tabi ki yine siz bilirsiniz sadece fikrimi paylaşmak istedim 😌
Sevvals23 Bende boyatmıyorum hamilelik anından itibaren. Şubatta doğumdan sonra hemen kestirip boyatacağım 🙈😂😂
FatosEngin HappyMom kuaförüm bir çok gebenin sacini boyuyoruz tabi riskli olan bir gebe degilse boya zaten yüzeysel tutar ders dibine işlemez gözenekler açıktır ama 3. 4. Aydan sonra boya yapılması önerilir