MucizeAnnesii Tgb_dmrc viciumd3 kullanıyorum içinde çinko magnezyum d vitamini var . Kalsiyum da 1000 mg
Tgb_dmrc MucizeAnnesii ben 27. Haftadayım bana kalsiyum magnezyum vermedi neden acaba ? Alsam mı ki bilemedim. Bakim ben de bi
Elifkrn Tgb_dmrc bende 20. Haftadayım benim doktorumda vermedi sadece ben kullanmıyorum heralde diyodum okurken
Tgb_dmrc MucizeAnnesii bana da bakmadı ki, kansızlık falan da var ama bi daha sorayım yine ben. Teşekkürler
Zeynep_18 Zala kahvaltıdan sonra demir ilacımı içiyorum bir iki saat sonra vitamini içiyorum akşam magnezyum içiyorum
Zala Zeynep_18 demiri drunuzmu söyledi o saatte içmenizi. Demir ilacı müthiş iştah açar da ondan sordum
Zeynep_18 Zala sabah tok karnına dedi eczacı ama bende öyle iştah açıklığı falan yapmadı açıkçası sadece normalde kabızlık sorunu çekiyordum kullandığımdan beri hergün tuvalete çıkıyorum o kadar
oglum0603 Zala 11 haftaligim doktorum folikasiti bırak kullanma artık dedi. Başkada vitamin ilacı vermedi şuan hiç bişey kullanmıyorum acaba başka doktora gitsem mi?
Zeynep_18 oglum0603 hayır canım ben 16 haftalığım daha 1 haftadır kullanıyorum vitamini ve daha yeni bıraktım folik asit sorun yok yani☺️
derinsart oglum0603 bana 3 ay folik asit kullandirmiişti kestigi gün pregnacare diye vitamin verdi hergün bitane .. simdi 1 aydir demir ilacida eklendi vitaminin haftada üc al dedi 27 haftaligiz biz ama
Denizzz88 oglum0603 24 haftalığım henüz hiç ilaç icmiyorum bende ama cuma günü kan tahlili yapıcak demirime falan bakıcak ona göre biseyler verir belki ama bu zamana kadar sadece ilk başta folik asit kullandım bende sadece
oglum0603 derinsart aslında bana sordu yemek yiyebiliyormusun evet dedim bulantılarım azaldı artık. O zaman ilaç verememe gerek yok şuan dedi.