Ces irorkay ilk hamileliğimde ilk üç ay yediğim tek şey cipsti acılı ve özellikle sade mide bulantımı aşırı dindiriyordu şimdi bişi yemek gelmiyor içimden tam tersi oldu afiyet bal şeker olsun 😊
iremgun Sermec27 ay o kadar sevindim ki seni gördüğüme😊 aman aman oh iyi olun da internetin olmasın❤ ben de iyiyim kuzum sağol😊🌸
Sermec27 iremgun rabbim bu sefer yarım bırakmasın bizi inşallah sende hamilesin sanırım canım cok şükür rabbim sevindirsin bizi inşallah 🤲 🥰
iremgun Sermec27 amin canım benim inşallah 🤲❤ ortalardan yok olacaksan lütfen haber et😀 sonra burda seni soruyorum 🙈🙈
Sermec27 iremgun ayy canım yaa ederim merak etme inşallah bir gün dogurduk demekte nasip olur Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
Dygclk51 Pamugunannesi1 ama öyle zaten 1 defa az yemekle ne olabilir ki canımız hep muzur şeyler istiyor ne yapalım:)
Cgdeem7 Kızlar ablam hep abur cubur yerdi hamileliğinde ne gibi zararı oluyor ki biz mi kilo alıyoruz
tanya25 irorkay of bende bugün sosisli sandviç yedim hemde ketçap ve azıcık mayonezli 🥱 çok pişmanım ya