irorkay Kızlar kaç günden beri canım cips istiyordu ve demin bir paket yedim. Pişman oldum ama olsun 🤣 ilk cips yemem bu arada sık yemiyorum..
Seyma05 irorkay bende yememek için direndiğim günlerde yürüyüş yaparken yerde gördüğüm sarı yaprağı cips sandığım gün yenik düştüm 😅😋
Beyzan irorkay ohh afiyet olsun. Elbette yemesen iyiydi ama pişman olma sabaha mis gibi sağlıklı bir kahvaltı yaparsın ya da belli yatmadan bir bardak süt içersin kendini affettirmek için 😀
Dygclk51 irorkay az yediğin sürece sıkıntı yok demişti bana doktor mesela ayda 1 cips ayda 1 kola zarar olmaz demişti
irorkay Pamugunannesi1 ahaha afiyet olsun. Cidden çok fena çekiyordu erteledim hep ama yenik düştüm. O kadar da iyi geldi ki anlatamam 🤣
Pamugunannesi1 irorkay Bende yapıyorum arada kaçamak ama canız biz sonuçta biz değil bebeğimiz istiyor 🤰🏻
Beyzan Seyma05 ahahaha arka fonda bana her şey seni hatırlatıyor şarkısı çalıyor şu an 😂 ben bazen erzak dolabını filan açınca canım o an ne çıkıyorsa onun kokusunu alıyorum mesela bu akşam pirinç pilavı yapacakken pirinç kavanozundan biber dolması kokusu aldim😂
Hellobaby2 Bende arada cips yiyorum ama genelde hep sade olandan 🙈Günah çıkarma gibi olmadı mı yalnız kızlar 😂😂
Hahaha Yemem yemem diyordum ama geçen gün koca bir paketi yedim hem de acılı 🙈 Bazen insanın yeteeeer diyesi geliyo sağlıklı şeyleri görünce, tabiatımız böyle napalım 😬 Pişman değilim, kırk yılda bir kere yenir ya ne olacak.
Seyma05 Beyzan canım hamişlik🥰 çok güzel bir süreç ya çok tatlıyız insan kendine şaşırıyor zaten eşlerin beyni yanık😅 şaşkın ördeğe dönüyorlar 😅 ben sona geldim 39+1 oldum hem gelsin istiyorum hem bu halleri özlerim diye düşünüyorum 😅
Dygclk51 Pamugunannesi1 ama öyle zaten 1 defa az yemekle ne olabilir ki canımız hep muzur şeyler istiyor ne yapalım:)
Duygus97 irorkay ay ben de çok istiyorum Bi kere yedim yedikten sonra ne gerek vardı diye düşünüyor insan yiyene kadar çatlasa da 😂😂
Sermec27 irorkay daha blraz önce yedim azıcık cips ve Alman pastası arada bir kaçamak yapılabilir 16+4 haftalık hamıleyım sanırım 4 5 kere yedim cips 🤭🥰
iremgun Sermec27 ay o kadar sevindim ki seni gördüğüme😊 aman aman oh iyi olun da internetin olmasın❤ ben de iyiyim kuzum sağol😊🌸
Gzdsrm Ayy daha bugun aldim aksami zor bekledim azcik yediklerimin erimesini bekliyorum sabirsizlikla cocuklar gibi insaniz yani istiyo ya can bu 7 aylik hamileyim 7 kere yememisimdir heralde ama tesellim ve esime uydurdugum bahane anasinin oglu oglum istiyo diyorum napim 😂yemesek iyide bazi seylerde olmuyo malesef🤔