Deniz95 Merhaba canım ancak fırsat bulabildim yazmaya ben memnun kaldım Mahmut hocadan tıbbi terimleri anlatmıyor kendi kendine söylüyormuş gibi bakıyor ama ben sordum şuraya mı bakıyorsunuz vs diye hep cevapladı anlattı muayene tam 35 dk sürdü tüm ultrasonun kaydını CD olarak verdi 7 sayfalık bir rapor verdi ultrason terimleri ve karşısında uygunluğu yazıyor, son sayfada da kendi yorumu gibi bir paragraf standart paragrafı değiştirerek hazırlıyor o an. Söylemesi gereken her şeyi söylüyor bir şey atlamadı bence hani kendi kendine yapıp bitirdi gibi değil. Bunun dışında 3 tane fotoğraf veriyor yüzünü 4 boyutlu çekip. Benim bebeğimde şükürler olsun her şey normal çıktı, sadece suyu üst sınırdaymış beslenmene dikkat et dedi karbonhidrat diyeti yap dedi hem boylu hem kilolu da olduğum için yapısal da olabilir ama sen dikkat et ki gebelik ilerledikçe sıkıntı olmasın dedi çünkü 2 hafta önden gidiyormuş bebeğimin gelişimi bu durumu anlattı sorularımızı sorduk. Zaten eşin ya da bir yakının sadece bir kişi alıyor içeri o da takip ediyor tüm ultrasonu. Extra sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum anlatırım inşallah ☺️