heyecanlabrkle Haftaya randevu aldım gidicem inşallah, nasıl geçiyor bitince neler veriyor ilgili ve ayrıntılı bakıyor mu merak ediyorum açıkçası 400 TLmiş.
Deniz95 heyecanlabrkle bende randevu almayı düşünüyorum perinatolog mu ? Gidince bilgilendirir misiniz bizi
minicikanne heyecanlabrkle Merhabalar, bu doktora gittiniz mi? Memnun kaldınız mı? Doktorun tam adı nedir hastaneden öğrenemedim. Paylaşırsanız sevinirim.
Hellobaby2 Canım randevuya gittikten sonra beni de bilgilendirir misin? Bende 3 hafta sonra Erdem hastanesine gideceğim detaylı için
heyecanlabrkle Hellobaby2 tamam yazarım inşallah sen de hatırlat bana unutmıyım canım ☺️ Güneşli Erdem’e mi gidiyorsun?
Hellobaby2 normalde muayenemi nisa hastanesinde oluyorum. Fakat kendi hastanemdeki detaylı ultrason fiyatı 600₺. Oyüzden Erdem’e detaylı için sadece gideceğim. Evet güneşli Erdem hastanesi 😊
heyecanlabrkle Hellobaby2 AA öyle mi ben de Nisa hastanesine 2 kere gittim muayeneler çok çok kısa sürdü ne olup bittiğini anlamıyordum doktorun 3 tane asistanı vardı sanırım odada ultrason bakılırken tansiyona bakılıyor bir şeyler soruluyor filan ve bir kere de kontrol muayenesine gittiğimde tam 2.5 saat beklettiler kanamam olduğu halde bir daha gitmedim ben de 😄
Seymamuge Bende Mahmut beye gittim Beylikdüzü kolan hastanesine geliyor 3 gün biz cok memnun kaldık ikili teste girmiştik gerçi çocuğum hareket etmediği halde gerçekten epey uğraştı detaylı zamanım gelince tekrar ona gitmeyi düşünüyorum açıkcası
heyecanlabrkle Seymamuge teşekkür ediyorum Erdem hastanesine de 1.5 gün geliyormuş kendisi. Ben de heyecanlıyım açıkçası 😍
Hellobaby2 heyecanlabrkle hadi ya büyük talihsizlik olmuş🙄 şuan hangi hastaneye devam ediyorsun peki Erdem mi
heyecanlabrkle Ayfs benim 29 Ocak cuma günü siz benden önce gideceksiniz sizden bilgi alırız artık ☺️
heyecanlabrkle Ayfs merhaba canım gittin mi Mahmut beye nasıl geçti eşin de içeri girdi mi kaç dk ilgilendi ayrıntılı baktı mı memnun kaldın mı bizi bilgilendirir misin ☺️
heyecanlabrkle Deniz95 Ayfs yaa arkadaş görmüyor maalesef zaten benim de randevum yarın farklı sıkıntılarım olduğu için gerçekten detaylı bakan biri mi diye merak etmiştim ama gidicem artık ben bilgi veririm yarın