bukabu Ebruuka kacıncı haftadasınjz acaba ?🥰 Bnde de hiç belirti yok ama sağlık ocağında yaptırdıgım testte eser miktarda cıktı önlem almazsan artacak dedi su iç dedi ama ztn 2.5 litre iciorm dahası zehirlicek yaniiiii🥶
Ebruuka bukabu 30. Haftamdayım canım valla suyunda fayda ettiğini düşünmüyorum bende çok içiyorum ama hala aynı kabak çekirdeği yiyorum bu sıralar onunda faydası varmış
tgb94 bukabu yaa bennde de oluyor böyle oturup kalkarken batma hissi gibiiii normal mi acaba doktora gidicektim bende
bukabu tgb94 ben sordm olur arada geçmiyorsa sorun dedi canım öyle olunca sola cenin pozisyonu al magnezyum iç geçmezse doktora gidersn allahım hepimizi sağlıkla kavustursn🙏🏻
tgb94 bukabu tamamdır çok teşekkür ediyorum bi kaç kez olldu zaten sadecee ama hemen panik oluyoruz 😅
bukabu Ebruuka insallah canım bende bugun alayım , peki sende yanma ağrı tuvaletini yaparken var mı ?
bukabu Ebruuka beniöde aynı sekilde akıntı var onun dısında enfeksiyon belirtisi yok ama akıntım tabi hep vardı o yüzden alıskınımm:))