Teacherella1 mervemom zorlayarak 1 litre maksimum 1,5🤦🏻♀️ İçim hiç almıyor. Su içmenin zevkli bir yolu olsa keşke vicdan azabı çekiyorum içemeyince 🤦🏻♀️
Fatma12345 mervemom 3 litre garanti içiyorum ben hamilelikten dolayı değil hamile olsamda olmasamda 3 litre yada daha fazlasını içerim suyu çok seviyorum çünkü 😍
Minikkusum_ mervemom sanırım günde 1 bardak ya da 2 en fazla 😦😦😦 hiç canik istemiyor su zorlamaya çalışıyorum 1 litre bile içemiyorum
gulbahar0505 Teacherella1 bendede aynı şekildeydi ben kendime çekmeli pipetli suluk aldım su icmek daha zevkli halr geldi resmen deneyin derim
mervemom Teacherella1 su içmeyi hatırlatma uygulaması yükle. Ben öyle yaptım. Yoksa 1,5 litre içip vicdan azabı çekiyodum ve vücudum sinyal veriyordu
Teacherella1 gulbahar0505 ondanda aldım denedim evde kaç çeşit suluk var.olmayınca olmuyor zoraki en fazla 1,5 litre oda her zaman değil. havaların soğuk olmasıda etkiliyor hiç susatmıyor
Yasellaaa gulbahar0505 bende aldım öyle içeyim diye sonra araştırdım daha çok hava yuttuğumuz için gaz problemi oluyormuş mutlaka geniş ağızlı bardaktan içmek gerekiyormuş. Ben çok gaz problemi çekiyorum da 😢
Fatma12345 minisinannesiiii inanki bayıla bayıla içiyorum yazın zaten 4 5 litrede içtiğim oluyor Bizim aileden gelen bişey olsa gerek ailemde su hastası benim gibi😊
Gamzisderler Ben 7. aya kadar 3 lt ictim ama son zamnlarda 2 lt düşürdüm vaktim yetmiyor gecede çok içemiyorum malum lavabo yüzünden
Miskokulum35 Hiç zorlanıyorum zorlasam kusuyorum 😟sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde rahat 1 sürahi içiyorum
Mavi46 mervemom hemen hemen 3 litre içiyorum hem bebeğim için hemde doğumdan sonra da alışmak için malum sütün artması için içmek gerekiyor 😊
AsiNebi mervemom önceler 1 bardak su zorla içerdim Şimdi 2 litre içiyorum doymuyorum 😅hep içesim geliyor
Elifkyhn1993 mervemom 3lt iciyorum bn bazen geciyor😊 telefona program indirdim takip ediyorum gayet iyi olfugunu soluyo doktorumda