afrasil Alinamoms canim ignenin yerini hatırlıyor musun sen benimki 3 degil 3 parmak olmuş sorun olur mu sence
Alinamoms afrasil canım yumurtlama hangi yumurtalığındaysa o yine doğru delik bitimi 3 parmağını koy bitiminr delik hizana vur
afrasil Zehraaa98 canim benimde 3 parmak degil 4 olmuş sorun olmaz demi etki eder çok kafama takıldı o kadar çabalıyorum sonuçta
afrasil Yasemin0728 canım ben kendim yaptım başkasına yaptırmadım ama 4 parmak olmus sorun olmaz demi etki eder o kadar gittim geldim çabaladım ama kafama çok takıldı
Ikizdeniz afrasil evet canm yani vucuduna girdikten sonra neresi olursa olsun sorun olmaz canm igne etkisini gosterir yani
deleted270 afrasil bence doğru olmuş sıkıntı yapma çatlama belietileridir benimde belim ağrıyo tutulmuş gibi. İnşallah güzrl haberler alırız
tanya25 afrasil bende 4 parmak vurmuştum canım hemşire öyle göstermişti şimdi de kan sulandırıcı kullanıyorum onu da 4 parmak vuruyorum benim iğnem tutmuştu inşallah senin ki de tutar 🙏
afrasil deleted270 aynen sanki tutulmus gibi oh rahatladım bide doktoruma yazdım yumurtan çatlamış tır sorun olmaz dedi
afrasil Alinamoms canım ben vurdum zaten sag tarafmdaydi yumurta saga vurdum ama 3 degil 4 parmak doktoruma sordum sorun olmaz dedi
afrasil Cemrece sismis ama morarma yok canm bide doktoruma sordum sorun olmaz yumurtan çatlamış tır dedi korkum ağrı çekmek değilde yanlış birsey yapmak catlamazsa falan diye