EymenAli21 Selimegzoglu harika bayıldım Allah saglikli mutlu güzel günlerde yaşamayı nasip etsin çok güzel olmuş elinize sağlık 🥰
Selimegzoglu Bmom teşekkür ederiz yatak büyüyen beşik tek kişilik yatak oluyor ilerleyen zamanlarda anne yanı olarak kullanılır mı bilmiyorum biraz ağır hatta 😀
Nur_tanem Selimegzoglu nasip canım sağlıcakla gelsinler kız erkek bekleyisteyiz çok güzel kulağa his geliyor Alparslan 😍🧿🧿🧿
mommysweet Selimegzoglu çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın bebişiniz :) bebek arabanız nerden acaba :)
Selimegzoglu mommysweet bebek arabası birinin beğenip birinin çok kötü dediği meşhur kiwi travel 😀 bence inanılmaz güzel ve hafif ve kolay kurulumu toplanması var biz Bursa kapılı çarşıdan görerek aldık benim için çok önemliydi görmeden almak istemedim
Ogretmenanne35 Benim de oğlum olacak . Hemen oda yapmayı düşünmüyordum boş odam olmasına rağmen ama sizin odanızı görümcem çok beğendim , özendim 🥰 aklım karıştı ben de mi oda yapsam acaba 😁 sağlıkla büyütün inşallah
Selimegzoglu Ogretmenanne35 benimde çok boş odam vardı ama ben kesinlikle yapılmasını istiyordum bence gerekli bebeğin eşyalarını nereye koyucam mutlaka bir dolap gerekli , 2 sene sonra zaten alıcam odasına alıştırmak için ben daha erken alıştırmayı düşünüyorum 😊 zaten aldığım oda büyüyen beşik çok uzun yıllar kullanabilecek şekilde büyüyen beşik sallanmıyor evet ama anne yanı beşikte var o sallanıyor yeterli olur diye düşünüyorum hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim herşey olur zamanla ♥️