Nur_tanem Selimegzoglu rüyamda bende oğlum olduğunu gördüm adı Alparslan ’di nasip olur Rabbim gösterirse o günleri ismiyle yaşasınlar 😍😍 nasıl sade ve şık olmuş küçük paşa güle güle büyüsün mutlu yuvasında 💙🧿😍
Selimegzoglu Bluesge Erkek diyince hemen mavi diyorlardı bende maviyi hiç sevmem onun için bu renkleri tercih ettim 😊 amin canım hepimiz inşallah
XxKirmizibalik Çok güzel olmuş güle güle kullansın küçük adam 👼🏻Puset örtüsünü nereye yaptırdınız acaba
Selimegzoglu XxKirmizibalik teşekkür ederim amin canım 😊 edaliiremceyiz yaptırdım pencere gibi bir tülü var kumaşın altında bebeğini görebiliyorsun Çok tatlı ♥️
Nur_tanem Selimegzoglu nasip canım sağlıcakla gelsinler kız erkek bekleyisteyiz çok güzel kulağa his geliyor Alparslan 😍🧿🧿🧿
Bmom Selimegzoglu çok güzel olmuş bayıldım sağlıkla kullanilsin inşallah, yatak anne yani oluyor mu ölçüleri nasıl acaba çok hoşuma gitti
Selimegzoglu Bmom teşekkür ederiz yatak büyüyen beşik tek kişilik yatak oluyor ilerleyen zamanlarda anne yanı olarak kullanılır mı bilmiyorum biraz ağır hatta 😀