Btm571 Sirinanne1 tamam canım yarın doktora gidece. Bakalım açılma olmusmus 1 cm acilmam vardı zaten şimdi ne kadar olmuş gorcrz 🤭
Zgldmr Bende 39+5 bu gün muayene oldum hiç açılma yok sancı yok sadece sürekli karnım sertleşiyor cuma gidicem bakalım hayırlısı 🙄
Pnrtrz Zgldmr bende 39+6 dayım ve hiç belirti yok cumaya bende gidcem suni sancı ile istersem baslatcak ondanda cok korkuyorum 😔
gamzetahsin Btm571 canim bnmde 40 haftaya 2 gun kaldi bnde onceden suya koydum okudum ufledim bayada acildi 40tan sonra suni verilcek insallah faydasini goruruz bnde onceden koydum suya kisinin kndi okumasi daha makbul diyorlar ama bakalim
Btm571 gamzetahsin 3vet canım kisininde okuması daha iyi inşallah açılmaniz olmuştur gerek kalmaz suniyede☺️
gamzetahsin Btm571 canim neler yapmadimki hurma perine merdiven in cik yuruyus squat tik yok bzn ne yaparsan yap olmayinca olmuyor😏bekliyorum iste bi umut persembeye suni verilcek son care
Egeeren Btm571 bendekide bole kalun budakli tohum lu mekkeden. Bu sabah koydum denemekte fayda var bakalim olcakmi etkisi 🤭 ☺️
Egeeren Cigdem_ckmz yani aslin da bisi olmucagini biliyoruz ama denemekten zarar gelmez 😅 haber veririm
Pnrtrz tugce_25 39+6 dayım hala beklıyoruz cumaya kadar olmazsa istersem suni sancı ile baslatacak ondanda cok korkuyorum 😔