Bfduam Mizgin2020 önce @kardelen214, sonra post sahibi, sonra ben, sonra da sen, Arka arkaya bat lar:)
EsrSvm Bfduam 18 aydır negatif görmeye alıştım bende canım.Yine bir umut acaba oldu mu diyorum.1 gün önce yapıcam valla tabi nasip olursa :) Pazartesi çalıştığım için akşama kadar sabredemem :)
EsrSvm Mizgin2020 Kuzum senin yumurtlaman benden 1 gün önce.Yani BAT tarihine göre erken yumurtlamışsın.Eğer gebelik varsa 24 ünde mutlaka çıkar seninde
Mizgin2020 EsrSvm o zamn bende yaparım hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah canım 🥰 15. Ayım benim artık bizim de yüzümüz güler inşallah
Mizgin2020 EsrSvm 🥰🥰 artık buranın eskisi olmuşum gibi hissediyom 😂😂 Nisan dan beri burdayim daha öncesinde kesfetmemistim 😂😂
EsrSvm Mizgin2020 Ben de ilk 2018 Aralık ta üye olmuştum.O zaman bebek düşünmüyorduk tabi.Sonra kapattım tekrar üye oldum :) İş yerinde bile sürekli açık.Çok şey öğrendim bu forumda :)
EsrSvm Kızlar sanki hafif hafif adet sancılarım var. :( Sizde durumlar nasıl ? @Bfduam @Mizgin2020 @kardelen214 @Ayse_cicek Pammuk
EsrSvm Bfduam Çalışma Ekonomisi ve End.İliş. ve Dış Ticaret mezunuyum.Ama 7 yıldır Muhasebe Uzman Yardımcılığı yapıyorum ☺️
Bfduam EsrSvm lisans çalışma ekonomisi mi? Açıktanda dış ticaret sanırım. Yaptığın meslek de zaten temelde bunlara yakın.
EsrSvm Bfduam Evet canım. Kpss ye çalışıp devlet memuru olmak istiyorum.İnşaallah o da bir gün nasip olur 🤲🏻