EsrSvm Kızlar Merhaba, Testi erken yapmamak adına bu postu açıyorum :) Bat 25 ama Pazar sabahı adet sancılarım olmazsa test yapmayı düşünüyorum. Var mı benim gibi aynı gün yapacak olanlar ? :)
Ayse_cicek EsrSvm benim bat 28 ama ben de yapacağım galiba pazar günü şimdi bile zor sabrediyorum daha 10 gün var 🙃
Bfduam EsrSvm bir gün önceden yapıyorsun. Inş çıkar ya:) Benim iki gün önce olmuş oluyor o gün, tabi erkenden adet görmezsem. Ben cesaret edemiyorum erkenden yapmaya, geçerse yaparım diyorum ama muhtemelen olurum geçmez.
EsrSvm Ayse_cicek Ben de çok sabırsızım normalde ama bu ay direniyorum adet olmaz ya da sancım omazsa 1 gün erken yapıcam bakalım :)
Mizgin2020 EsrSvm vala benim daha ayın 27 si adet günüm ayın 9 unda yumurtlama gördüm sence ne zamn yapmaliyim
EsrSvm Bfduam 18 aydır negatif görmeye alıştım bende canım.Yine bir umut acaba oldu mu diyorum.1 gün önce yapıcam valla tabi nasip olursa :) Pazartesi çalıştığım için akşama kadar sabredemem :)
EsrSvm Mizgin2020 Kuzum senin yumurtlaman benden 1 gün önce.Yani BAT tarihine göre erken yumurtlamışsın.Eğer gebelik varsa 24 ünde mutlaka çıkar seninde
HEY03D Mizgin2020 yumurtlama sonrası 14. Gün bat olması gerekmez mi ? Doktor bana demişti ki “yumurtlama sonrası hep 14 gündür” adet döngüsü uzuyorsa yumurtlama öncesi dönem uzuyordur. Yumurtlama sonrası kalan yapıların ömrü 14 gün olduğu içinmiş