zeyno_gr Rukiyesevgili Ben pek korkmamaya çalıştımilk gebeliğimde heycanımı yaşamak istedim o yuzden psikoljik olarak her şeye hazırladım kendimi umdugumdanda güzel bir dogumum oldu umarım buda öyle olur Rabbim kurtarsın hepimizi Sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza ☺️
EdanurZ Rukiyesevgili ya artık bilemiyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler İnşallah kolay güzel kendi sancımızla bi doğum geçirip kucağımıza alırız 🤲🏻😍🥰
Alfabetaa Rukiyesevgili evet olmuştum 36. Haftada uygun dedii doktor bakalım bir aksilik olmazsa normal doğcak
Busracrt zeyno_gr banada doktorum 40 dam sonra suni veririm dedi . Baska testler vs yapıolar mi yoksa direk yarin gel deyip serum verip sancinin gelmesini mi bekliyorlar. Birde takar takmaz sanci geliyor mu hemen 😍😌
zeyno_gr Busracrt O zaman sorular sorup kağıda geçirmişti ebe bir tek kan aldılar sonuçlara bir daha bakmak için heralde bu pandemi dönemi nasıl olacak bilmiyorum bakalım korona testide alıcaklar galiba ya şöyle diyim taktıktan sonra ne kadar sürede geldi hatırlamıyorum ama hafif hisettim ben suniyi belime vuran ağrıları falan suniden ötürü oldugunu ebeler söyleyince öğrendim diyebilirim 😂
Betl4201 38+3 olduk bizdede hala bir belirti yok, o değil birde sağ bacağım çok ağrıyor topallıyor gibi yürüyorum yürüyüş falan yapamıyorum Doğuma hazırlık edemiyorum diye üzülüyorum, iyice ağırlaştıkça daha zormuş bir an önce doğsun istiyor insan artık🙈
Rukiyesevgili zeyno_gr en iyisi öyle olması tabiki bende herkes gibi normal doğum istiyorum ams başından beri kendimi normal doğum diye şartlandırmadım sezeryan da olabilir ben sağlıkla bebeğime kavuştuktan sonra gerisi önemli değil çok şükür şuan herşey normal ilerliyor ama halada emin olamıyorum son dakika da herşeyde olabilir… sadece son zamanlar çok sabırsızlanyorsun biran önce kavuşmak istiyorsun 😔😊
zeyno_gr Busracrt Hayır artmadı suniyi kestikten sonra ertesi sabahı suyum patladı o zaman şiddetlendi sancım ama suni sancımı kendi sacımmıydı hala düşünürüm suniyi keseli çok olmuştu ama tetiklemişti yarım saat baş ettim yarım satte 10 cm açıklıga ulaştım squat çeke çeke ☺️
Seliminannesi23 Rukiyesevgili 39+2 de kavustum ogluma normal dogum ile 8 ocak cuma gunu saat 13:10 da ❤️😊🤲🏻
Rukiyesevgili Seliminannesi23 gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza nasıl başladı süreç ?.
malatya4444 40+2 de gece saat tam 11 e ceyrek vardi aksam ustunden belli zaten bi agirlik vardi ustumde ve uykum geliyodu baygin gibiydim uyumak icin yatagima girdm gunlerdr yalanci sancilar bel agrisi falan yuzundn sabahlara uyumadigim icn o gece erkendn uyumak istedm ama yok anidn bi sanci girdi belden asagi dogru sonra kasiklara yayilan hafif sancilar kabiz oldm sandm ilk basta cunku o sekildeydi arka tarafa baski seklindeydi iki oglumda hic boyle olmamisti bu degisikti.. bekldm gecer die saat 1 2 oldu yok esim uyandi geliyomu ddi galiba ddm sabah 5 e kadar beni yalniz birakmadi ddm sen uyu daha bunun zamani var gitmedm de 8 den sonra biraz daha artti 10 da esimi gonderdm 12 gibi nisan geldi ve artk duramadm ondn snra sanclar siddetlendi baya ddm biraz daha duraym iyice sıklaşşn oyle gideym 1 30 esimi aradm gel tmm duramiyrm ddm 5 dakika bile surmedi gelmesi arabaya bindm yolda sancilar daha da bi artti hastaneye gittigmde 6 7 cm e ulasmistı o an ddm iyiki hemen hastaneye gelmedm..acil bi durum olmagi muddetce gitmeyn en guzeli evde cekmek o sancilari
Rukiyesevgili malatya4444 çok güzel olmuş evde sancılar çekmen açılmanda iyi ilerlemiş bende bunu istiyorum planlıyorum ama malesef ilk gebeliğim hem ben tecrübesizim haliyle o esnada sakin kalır mıyım bilmiyorum 😌 hemde eşim panik biri hayatta o kadar sabır etmez 😅 ambulans çağıracam 😂kar yağışı oldu ya yollar kapanırsa ambulans helikopter çağıracam diyor🤣 Nasıl zampt edecem ben bu adamı bilmiyorum 🤷♀️… senin ilk gebeliğin miydi ?.